14 Septembrie 2017 publicat în Horoscop 69 share-uri

Fiecare zodie este caracterizata de o trasatura forte, un adevarat atu in viata care genereaza farmec si atractivitate. Care este trasatura ta forte?

Balanta 23 septembrie – 22 octombrie

Trasatura forte Balanta - Autoperfectionarea

Persoanele din Balanta cauta tot timpul modalitati prin care sa se autoperfectioneze.

Ei vor sa fie mai buni. Cu fiecare zi mai buni. Aceasta trasatura ii recomanda ca adevarati profesionisti in orice domeniu pe care si-l aleg. O persoana din Balanta va munci neobosit pentru a-si atinge obiectivele dorite.

Scorpion 23 octombrie – 22 noiembrie

Trasatura forte Scorpion - Creativitatea

Cei nascuti i

n aceasta zodie uimesc prin creativitatea lor debordanta. Nu exista limite in ceea ce priveste imaginatia pentru o persoana din Scorpion. Mai mult, spiritul lor combativ ii ajuta in absolut orice intreprind.

Scorpionii sunt literalmente cei care fac ca lucrurile sa se intample precum niste magicieni. Nici cel mai indraznet vis nu este o amenintare pentru ei!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sagetator 23 noiembrie – 21 decembrie

Trasatura forte Sagetator – Deschiderea

Sagetatorii au aceasta abilitate unica de a asculta orice informatie, fara sa emita judecati de valoare. Sagetatorii nu judeca.

Acest semn este dominat de optimist si multa deschidere in suflet si la nivel mintal. Sunt persoane rezonabil care inteleg o situatie multi-perspectival. Cei din sagetator sunt intelepti si calzi. Pot sa ofere cel mai bun sprijin in situatia cand cineva se afla intr-un punct dificil al vietii.

Iti recomandam si: Horoscopul proverbelor romanesti. Acesta este proverbul zodiei tale!

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri