In aceasta luna, doua evenimente astronomice majore ne bulverseaza vietile din punct de vedere astrologic. Chiar si semnele care de obicei sunt rezistente la schimbare (Taur si Fecioara) vor simti ca eclipsa din 21 august are puterea de a le dinamiza existenta, va aduce o infuzie de optimism si energie pentru planurile viitoare, pavand drumul spre o toamna satisfacatoare.

Horoscop 2017 - Eclipsa de soare din 21 august 2017

Capricorn – Horoscop august 2017

Vesti bune pentru cei din zodia Capricorn in ceea ce priveste finantele! Energia acestei eclipse aduce cu sine o infuzie de capital si fapt ce reuseste sa iti ridice multe griji de pe suflet. Cu toate acestea, aceasta perioada aduce cu sine si o perioada de maturizare in ceea ce priveste acest aspect. Gandesti mai proactiv, mai strategic si iti dai seama ca este nevoie de multa incredere de sine si determinare pentru a-ti mentine un cash-flow satisfactor. Eclipsa de soare si luna noua din data de 21 august iti releva forta interioara de care dispui, maturitatea si capacitatea de a-ti imbunatati viata in toate aspectele.

Foto: Shutterstock

Varsator – Horoscop august 2017

Aceasa perioada aprinde scantei in viata ta. Emotiile si tenisunile se amplifica. Dar trebuie sa asculti vocea intuitiei. Odata cu eclpisa de soare si luna noua din data de 21 august te vei concentra cu fervoare asupra vietii tale emotionale. Te vei gandi la dragoste si la ce iti doresti de la o relatie ideala. In aceasta perioada se amplifica vocea ta interioara si sufletul tau nu iti va da pace cerandu-ti sa ii asculti chemarea. Urmand aceasta cale vei fi surprinsa sa vezi in ce directii benefice ai sa ajungi in lunile urmatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Pesti – Horoscop august 2017

Si pentru cei nascuti in Zodia Pesti urmeaza o perioada intensa din punct de vedere emotional. Universul iti va vorbi in multe feluri- un mesaj venit din partea unui prieten, o veste buna, o discutie cu un strain – acestea pot fi canalele prin care vei primi revelatii importante cu privire la momentul actual din viata ta. Asculta si nu reactiona, intoarce-te in interiorul tau si profita de puternicul impact al eclipsei de Soare. Absolut tot ce te framanta se va clarifica in urmatoarea luna.

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri