In aceasta luna, doua evenimente astronomice majore ne bulverseaza vietile din punct de vedere astrologic. Chiar si semnele care de obicei sunt rezistente la schimbare (Taur si Fecioara) vor simti ca eclipsa din 21 august are puterea de a le dinamiza existenta, va aduce o infuzie de optimism si energie pentru planurile viitoare, pavand drumul spre o toamna satisfacatoare.

Horoscop 2017 - Eclipsa de soare din 21 august 2017

Balanta - Horoscop august 2017

In acest moment al vietii tale esti foarte focusat/a asupra sinelui tau si faci foarte bine. Cel mai bun mod prin care sa beneficiezi de puternica influenta astrologica a acestei luni este sa iti urmezi intuitia. Eclipsa de soare si luna noua te vor provoca foarte insistent sa te gandesti ce iti doresti tu de la viata si de la relatiile tale. Va fi un moment cand vei simti nevoia sa tragi niste linii. In data de 25 august, Venus intra in Leu ceea ce va avea implicatii neasteptate dar bine-venite si asupra celor din Balanta.

Foto: Shutterstock

Scorpion – Horoscop august 2017

In ceea ce ii priveste pe cei nascuti in Zodia Scorpion, eclipsa de soare din data de 21 august va avea efecte puternice asupra casei si familiei. S-ar putea sa treci printr-o perioada de hiperemotivitate si sa simti cum emotii tulburatoare te coplesesc. Ti se cere sa iti renegociezi relatiile de familie si sa inveti sa te protejezi mai bine. Invata sa spui „nu” si sa balansezi mai bine nevoile celor apropiati cu propriile-ti nevoi. Sub impactul acestor energii vei invata sa gestionezi mai bine toate aspectele legate de relatii, ceea ce constituie un bun fundament pentru viata ta de ansamblu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Sagetator – Horoscop august 2017

Noi aventuri si descoperiri se arata la orizont pentru viteile dinamicilor Sagetatori. Energia acestei eclipse de soare se manifesta mai ales in sectorul calatoriilor si oportunitatilor in ceea ce va priveste. Este un aspect care va defineste cu desavarsire si din acest punct de vedere, aceasta perioada aduce noi sanse de dezvoltare personala si reusite cu repercusiuni pentru un timp indelungat. In 25 august, luna intra in conjunctie cu Jupiter si Saturn intra direct in Sagetator. Norocul este de partea ta. Vei fi foarte fericit/a sa observi cum treptat, totul iti este surazator.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri