9 Iunie 2017 publicat în Horoscop 5170 share-uri

A ne indragosti este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume si in acelasi timp un eveniment care ne consuma emotional si ne ridica la fileu provocari dificile, pe cat de multa frumusete aduce in vietile noastre. Iata cum reactioneaza fiecare zodie atunci cand nemiloasa sageata a lui Cupidon loveste jucaus si nemilos in acelasi timp.

Horoscopul iubirii nebune: Iata cum se poarta zodiile lovite de sageata lui Cupidon

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Persoanele nascute in zodia Rac au acest talent al disimularii. Poate e un mecanism de protectie, nu vor sa isi arate vulnerabilitatea in fata acelei persoane care le-a trezit sentimente puternice. Racii se vor arata puternici, increzatori si chiar inaccesibili in astfel de momente, in timp ce in inima lor se da o batalie galactica.

Acest comportament este de altfel o strategie uimitoare. Transmitand mesaje amestecate persoanei dorite reusesc de fapt sa ii starneasca si intensifice interesul. O persoana in Rac te va face sa crezi ca de fapt esti tu persoana care s-a indragostit prima.

Foto Alemko Coksa /Pixabay

Leu (23 iulie – 22 august)

Persoanele nascute in leu se indragostesc nebuneste si isi manifesta discret aceste sentimente devenind hiper-protectoare cu persoana fata de care simt acea atractie puternica. O persoana din Leu nu va ezita nicio clipa sa isi asume sentimentele fata de cineva si va actiona mereu cu claritate si incredere in propriile farmece.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Isi manifesta atentia si simpatia pana in punctul cand devine absolut evident ca nutresc niste sentimente deosebite fata de acea persoana. Coplesite fiind de atentie si grija, derutate si onorate de atentia unui leu, acestea ajung sa nutreasca la randul lor sentimente de iubire.

Fecioara (23 august – 23 septembrie)

Persoanele nascute in zodia Fecioarei joaca la randul lor cartea disimularii foarte bine.

Atunci cand se indragostesc in secret, pretind in exterior ca nu este asa, ca de fapt persoana in cauza nu le place si ca este o nesuferita. Joaca deci, jocul lui „qui s'aime se taquine” si evident, e o strategie ce le iese in final admirabil, pentru ca persoana de care s-au indragostit ajunge sa se indragosteasca la randul sau, iremediabil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri