Bine, bine si foarte bine... Citeste horoscopul financiar si al banilor pentru luna iunie 2017 pentru fiecare zodie in parte! Astrele ne promit ca vor veni vremuri generoase si incarcate de abundenta in prima luna de vara a lui 2017.

Capricorn

Iunie se vrea a fi o luna moderata din punct de vedere financiar pentru nativii din Capricorn, dar pe de alta parte atat de frumoasa din punct de vedere al experientelor. Spiritul tau de aventura iti indreapta pasii in directii incitante. Chiar daca nu dispui de sume colosale si nici siguranta financiara nu este tocmai cuvantul cheie al acestei perioade, calatoresti mult, intalnesti oameni noi, te imbogatesti spiritual si intelectual. Reusesti sa iti gestionezi excelent sumele de bani de care dispui si sa te incadrezi in limita cheltuielilor pe care le ai de efectuat.

Varsator

2017 este o luna interesanta pentru nativii Varsator din punct de vedere financiar, mai ales ca eforturile si energia acestora se canalizeaza in aceasta directie. La locul de munca ti se fac propuneri interesante de marire a veniturilor si te gandesti serios sa le spui da, chiar daca acest lucru inseamna responsabilitati in plus. Reusesti sa strangi bani pentru a pleca in calatoria visurilor tale sau a te relaxa pe alte meleaguri. Este important pentru tine in aceasta perioada sa te angajezi in activitati noi caci in ultima perioada rutina s-a transformat in dusmanul tau cel mai fioros. Cheltuieli neprevazute ce tin de locuinta actuala pot aparea catre mijlocul lunii, insa cu putin calm si rabdare totul se asaza inspre avantajul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pesti

Iunie 2017 este o luna solicitanta pentru nativii Pesti mai ales ca ai in minte fie sa iti renovezi locuinta sau biroul, fie sa iti achizitionezi piese noi de mobilier. Vestea buna este ca nu vei fi nevoit sa apelezi la economiile tale, ci iti vei duce planul la bun sfarsit gratie unor venituri suplimentare venind din colaborarile tale extrajob. Ai nevoie doar sa te organizezi un pic si, impreuna cu partenerul de viata, sa aveti un plan concret de actiune si de gestionare a resurselor voastre financiare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri