Bine, bine si foarte bine... Citeste horoscopul financiar si al banilor pentru luna iunie 2017 pentru fiecare zodie in parte! Astrele ne promit ca vor veni vremuri generoase si incarcate de abundenta in prima luna de vara a lui 2017.

Balanta

Profesia si finantele merg mana in mana luna aceasta pentru zodia Balanta. E drept ca te simti putin coplesita la locul de munca de volumul de activitati, dar recompensele financiare vor fi si ele pe masura. Acestora li se adauga castigurile partenerului de viata/ sotului astfel incat, pe buna dreptate, putem spune ca iunie este luna in care iti veti putea implini visurile materiale. Foarte posibil sa semnati contractul de achizitionare a unei locuinte noi si sa va si mutati, ceea ce va duce si la imbunatatirea relatiei de cuplu.

Scorpion

Abilitatile sociale sunt cele care te propulseaza in aceasta luna chiar in directia in care iti doreai. Comunicand, reusesti sa te impui si sa te faci remarcata. Iti onorezi datorii mai vechi sau chiar reusesti sa iti achiti integral o datorie la banca. Este posibil sa ti se delege mai multe responsabilitati la locul de munca sau sa te muti la un alt departament, dar totul este benevol si vei primi si o marire de salariu pentru aceasta. Exista o mare probabilitate pentru multi Scorpioni sa isi mareasca veniturile ajutandu-i si consiliindu-i pe ceilalti in a-si imbunatati situatia financiara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sagetator

Pentru a atinge succesul maxim luna aceasta, astrele ne arata ca vei fi nevoita sa cooperezi cu cei din jur, dar si sa apleci urechea la sfaturilor celor apropiati. Totodata, iunie 2017 este momentul potrivit pentru a stabili care iti sunt prioritatile financiare si sa le dai curs. Cheltuieli neprevazute pot aparea la sfarsitul lunii cand iei decizia de a cumpara bilete de avion si a-i vizita pe cei dragi. In iunie, corpul tau iti cere si el mai multa atentie astfel incat investesti si in abonamente la sala sau in analizele medicale complete de rutina.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri