8 Mai 2017 publicat în Horoscop 29 share-uri

Fiecare zodie a Horoscopului este caracterizata de anumite trasaturi care, daca nu sunt constientizate, ajung sa isi puna amprenta asupra vietilor noastre in moduri… nu tocmai placute.

Zodia Capricorn

(22 decembrie - 20 ianuarie)

Iti ruinezi viata gandind ca te afli in competitie cu altii pentru a-ti atinge obiectivele. Iti ruinezi viata punand prea multa presiune asupra ta, in loc sa te bucuri de calatorie.

Capricornii sunt uneori foarte duri cu ei insisi si exagerat de focusati. Esti genul de persoana mereu "pusa pe fapte mari", mereu in actiune dar care uita sa mai incetineasca ritmul din cand in cand, pentru simplul motiv al bucuriei de a trai.

Si astfel, pe langa voi trec oameni sau evenimente importante fara ca macar sa observati acest lucru.

Zodia Varsator

(21 ianuarie - 18 februarie)

Iti ruinezi viata lasand ca trecutul sa iti influenteze viitorul.

Ai tendinta de a tine totul doar pentru tine si esti cel mai mare dusman al tau. Nu ai compasiune pentru trecutul tau si ii permiti sa iti dicteze viitorul, carand dupa tine un bagaj care nu iti mai este necesar.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Asa ii indepartezi pe oamenii deosebiti din viata ta, fiindca crezi ca esti mai bine fara o persoana care de fapt ti-ar face mult bine.

Zodia Pesti

(19 februarie – 20 martie)

Iti ruinezi viata alegandu-i pe oamenii nepotriviti.

Persoanele din zodia Pesti au tendinta de a nu trata cu maturitate relatiile lor si reusesc sa isi fac rau ramanand in preajma oamenilor care le aduc mai degraba deservicii. Aveti tendinta de a gravita spre oamenii nepotriviti care va secatuiesc de energie si stralucire.

De asemenea, pestii isi aleg cele mai nocive modalitati de a face fata stresului sau tristetii. Adesea, o persoana din zodia Pesti isi face rau sie insasi fiindca undeva in adancul sau, crede ca merite sa sufere.

Ideea articolului via Thoughtcatalog.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri