8 Mai 2017 publicat în Horoscop 29 share-uri

Fiecare zodie a Horoscopului este caracterizata de anumite trasaturi care, daca nu sunt constientizate, ajung sa isi puna amprenta asupra vietilor noastre in moduri… nu tocmai placute.

Zodia Rac

(22 iunie - 22 iulie)

Iti ruinezi viata punandu-i mereu pe ceilalti inaintea ta.

Persoanele nascute in Rac au un suflet mare si tendinta lor naturala este aceea de a se dedica cu totul celorlalti. Uneori, cand simt ca au gasit persoana potrivita au tendinta de a se face realmente „pres” pentru acea persoana.

Racii trebuie sa invete auto-stima si sa se puna din cand in cand si pe ei pe primul plan.

Foto: Pexels

Zodia Leu

(23 iulie – 22 august)

Iti ruinezi viata inchizandu-te in tine insuti si ascunzandu-ti emotiile. Iti ruinezi viata crezand ca vulnerabilitatea este un semn de slabiciune.

Leii sunt maestri ai disimularii. Le place sa para intransigenti si siguri de sine, le place sa para ca nu le pasa. Dar un astfel de comportament are repercursiuni mai devreme sau mai tarziu, cand te va coplesi o senzatie de goliciune si singuratate, fiindca nu ai reusit sa iti exprimi sinele autentic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Aminteste-ti ca emotiile nu sunt un semn de slabiciune si ca asumarea lor inseamna maturitate.

Zodia Fecioara

(23 august - 22 septembrie)

Iti ruinezi viata fiind prea dur cu tine insuti.

Fecioarele nu stiu sa fie prietene cu ele insele, nu stiu sa se puna pe primul plan. Chiar daca oamenii te admira pentru inima ta mare, pentru abilitatea ta de a-i iubi pe ceilalti neconditionat si profund, acest lucru nu se reflecta in relatia pe care o ai cu tine insuti.

Esti chiar tu prima persoana care critica si vede defecte la tine insuti. Esti cel mai mare dusman al tau si in acelasi timp, solutia la acest lucru.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri