Top 3 zodii care se descurca excelent la capitolul dragoste in luna lui Prier si care se bucura de zile infloritoare si prospere pe plan sentimental in cea de-a doua luna a primaverii:

Capricorn

Chiar daca in anumite situatii se va vedea in ipostaza de a face mici schimbari in viata personala, Capricornul se poate considera un norocos in ale dragostei in aceasta luna. Investesti timp de calitate in relatia cu persoana iubita, iar acest lucru nu face decat sa aprofundeze conexiunea si dragostea dintre voi. Cu planetele asezate strategic, ai senzatia ca te reindragostesti de partenerul de viata, iar maturitatea sa si sentimentul de siguranta si protectie pe care ti-l ofera te fac sa te simti si mai atrasa de el. Plutesti pe norisori de dragoste, iar declaratiile de dragoste si reconfirmarile sunt la ele acasa. Merita mentionat ca aceasta perioada este una extrem de favorabila pentru acei nativi Capricorn care isi doresc sa aduca pe lume un copil sau sa isi oficializeze relatia.

De asemenea, aceasta perioada este benefica si pentru a face renovari si schimbari in locuinta ta, ba chiar si pentru achizitii de obiecte noi. Mici petreceri si reuniuni cu familia si prietenii va revigoreaza relatia, va apropie mai mult de cei dragi, dar si unul de celalalt. Fie primiti o veste importanta, fie sunteti voi cei care faceti anunturi importante :).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativii Capricorn single au in sfarsit sansa sa faca pace cu trecutul si sa se detaseze de ceea ce au trait. Este foarte posibil sa se intalneasca (planuit sau inopinat) cu un fost partener si sa aiba posibilitatea de a discuta si de a vindeca rani mai vechi, de a auzi lucruri pe care in urma cu ceva timp ar fi dat orice sa le auda. Acolo unde inca mai exista dragoste, exista si posibilitatea de noi sanse si noi inceputuri. Acolo unde mai exista nimic insa, trecutul este lasat in urma pentru a face loc unei relatii si unui viitor mai bun. Sanse mari de a cunoaste persoana potrivita sunt in a doua parte a lunii, in imprejurari absolut neasteptate.

Foto: Pixabay

Garbo iti recomanda sa te abonezi si la Horoscopul Saptamanal al Dragostei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri