24 Martie 2017 publicat în Horoscop 200 share-uri

Luna cand ne-am nascut poate spune enorm de multe lucruri despre personalitatea noastra. A determina caracteristicile definitorii ale unei persoane in functie de luna cand s-a nascut reprezinta de asemenea o practica in numerologie.

Noiembrie

Numarul tau este 11, un numar cu o puternica conotatie spirituala. Esti o persoana cu puternice trasaturi metafizice, vizionara, curajoasa, capabila sa se conecteze cu multi-dimensionalitatea vietii. Te caracterizeaza intelepciunea si spiritul empatic. Oamenii iti cer sfaturi si se incred in capacitatea da de a gestiona probleme si de a vedea cu claritate, oferind solutii ajutatoare.

Esti o persoana cu multe idei si mult curaj, care munceste din greu pentru a-si duce la indeplinire telurile. Iubesti cu pasiune dar nu esti foarte stabil/a in relatii pentru ca adori experientele noi si nu poti sa te plafonezi.

Foto: Pixabay

Decembrie

Daca te-ai nascut in decembrie, ai o afinitate puternica cu numarul 12, acesta purtand cu sine si vibratia numarului 3. Esti o persoana practica, in acelasi timp meditativa. Esti o persoana norocoasa iar bogatia spirituala si materiala te gasesc cu usurinta. Ai o viata sociala activa, caci esti o persoana apreciata si foarte iubita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Esti o persoana generoasa si loiala, deosebit de ambitioasa si influenta in cadrul grupurilor sau organizatiilor unde activezi. De asemenea te caracterizeaza onestitatea si capacitatea de a avea relatii fructuoase si sincere cu oamenii. Iti alegi prietenii pe spranceana si oferi cu generozitate dragostea si grija ta fata de toti cei dragi. Urasti restrictiile si ignoranta si iti place sa te conectezi la cele mai frumoase aspecte ale umanitatii. Iubesti stiinta si artele si te inspiri astfel, aceasta fiind modalitatea ta de a gasi optimism si de a-ti insenina zilele. Stii sa te auto-respecti si in consecinta ii respecti si pe ceilalti.

Iti recomandam si:

Numerologie: Cum sa calculezi culoarea aurei numelui tau

Numerologie: Numarul Puterii si cum iti influenteaza viata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri