24 Martie 2017 publicat în Horoscop 200 share-uri

Luna cand ne-am nascut poate spune enorm de multe lucruri despre personalitatea noastra. A determina caracteristicile definitorii ale unei persoane in functie de luna cand s-a nascut reprezinta de asemenea o practica in numerologie.

Septebrie

Numarul 9 ofera energia sa persoanelor nascute in luna septembrie. Esti o persoana deosebit de inteligenta si bine organizata. Ai tendinta de a supra-analiza situatiile, iar pentru a atinge un succes rasunator in aceasta viata, ai nevoie sa renunti la auto-critica si sa fii mai blan/a cu tine.

Ai asteptari mari de la tine si de la ceilalti, tu esti persoana care in absolut orice circumstanta ridica standardele si impinge spre evolutie. Nu iti place sa faci compromisuri si ii eviti pe oamenii care nu iti arata respectul cuvenit, ceea ce este fara indoiala o tactica de succes, imbatabila.

Foto: Pexels

Octombrie

Te-ai nascut sub influenta energetica a numarului 10, care are o vibratie foarte puternica, asemenea lui 1. Esti o persoana in mod natural foarte norocoasa. Cand iti pui ceva in minte este imposibil sa nu duci spre manifestare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Ai de asemenea abilitati metafizice, iar acestea iti dau un farmec aparte, dar in anumite medii te pot face sa te simti ciudat, pentru ca ceilalti nu te inteleg. Ai mult potential in viata ta si de asemenea stii sa folosesti acest potential, atingand succesul si implinirea in plan profesional si familial. Esti o persoana emotionala, foarte decisa si cu o putere interioara de nezdruncinat in ciuda aparentei vulnerabilitati.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri