Primavara este sezonul iubirii si al frumusetii. Totusi, Venus retrograd care se manifesta in perioada 4 martie – 15 aprilie ne va fura din farmecul acestei perioade de renastere si reconectare la energia Pamantului, umbrind anumite aspecte legate de viata amoroasa si conexiunea noastra cu cei dragi.

Zodiac - Horoscopul dragostei Primavara 2017

Horoscop – Primavara 2017: Capricorn 22 decembrie – 19 ianuarie

Intre 4 martie

si 2 aprilie se vor manifesta si in cazul persoanelor din aceasta zodie, anumite probleme domestice, suficient de serioase cat sa va dea o stare de nervozitate si frustrare.

In perioada 2-15 aprilie este vital sa luati anumite decizii impreuna. Chiar daca aceste vesti nu suna deloc foarte romantic, pregatiti-va insa pentru a doua perioada a primaverii, caci va veti bucura de o atmosefra extrem de favorabila iubirii si comunicarii de cuplu.

Persoanele singure din aceasta zodie se pot asetpta la randul lor la o perioada pasionala si plina de promisiuni, dar dupa data de 15 aprilie.

Inceputul lui iunie si intreaga vara se vor dovedi favorabile iubirii pentru persoanele din Zodia Capricorn. Va merita asteptarea si depasirea micilor tensiuni ce pot aparea in perioada lui Venus retrograd 4 martie – 15 aprilie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscop – Primavara 2017: Varsator 22 decembrie – 19 ianuarie

Primavara aceasta nu va fi cel mai bun sezon al tau pentru iubire, dar asta nu inseamna ca toate

sansele vor fi pierdute. Daca esti incuplu, vei avea acea senzatie ca nu stii exact daca actiunile tale sunt bine privite si daca faci gesturile potrivite pentru celalalt.

Iar, daca esti o persoana din Varsator singura, vei ajunge sa iti cehstionezi chiar obsesiv alegerile romantice pe care le-ai facut in trecut, judecandu-te, desi nu este cazul,caci aceasta poate fi mai degraba o perioada de analiza detasata si de asumarea unor decizii mai constiente pentru viitor.

Intre 27 aprilie si 6 iunie o atmosefra benefica se va instaura in viata amoroasa a persoanelor din Zodia Varsator, acestea reusind sa se detensioneze si sa priveasca cu mai mult optimism spre viitor. Inceputul verii va aduce cu sine o conexiune mai profunda pentru persoanele din Varsator aflate in cuplu.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop – Primavara 2017: Pesti 19 februarie – 20 martie

Intrarea lui Venus in retrograd din data de 4 martie are o mare influenta si asupra vietii amoroase a persoanelor din Zodia Pesti. Iata de ce persoanele nascute in aceasta zodie simt ca viata lor amoroasa si financiara si-a pierdut din stralucire.

Mai mult decat atat, in perioada 2-15 aprilie, Venus va intra retrograd chiar in semnul vostru. Ca si rezultat, veti simti ca nu aveti destula incredere in voi. Dar poate fi o buna perioada pentru a va reconecta cu voi insiva, astfel incat sa intampinati cu forte proaspete iesirea lui Venus din retrograd, din data de 15 aprilie. Acest sfat este cu deosebire important pentru persoanele singure din Zodia Pesti. Persoanele aflate intr-un cuplu trebuie sa demonstreze in aceasta perioada mai multa rabdare fata de partener/a si chiar fata de propria persoana.

Din a doua perioada a primaverii va puteti bucura de mai multa serenitate si usuratate in toate aspectele conexe vietii amoroase.

Informatii via Tarot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri