Primavara este sezonul iubirii si al frumusetii. Totusi, Venus retrograd care se manifesta in perioada 4 martie – 15 aprilie ne va fura din farmecul acestei perioade de renastere si reconectare la energia Pamantului, umbrind anumite aspecte legate de viata amoroasa si conexiunea noastra cu cei dragi.

Zodiac - Horoscopul dragostei Primavara 2017

Horoscop – Primavara 2017: Rac 21 iunie – 22 iulie

Persoanele nascute in Zodia Rac vor avea parte de o primavara a conexiunii cu partenerul lor. Va fi o perioada de consolidare cand va faceti planuri impreuna si va deschideti orizonturile din punct de vedere intelectual si social. Dupa 15 aprilie cand Venus iese din miscarea sa retrograda, veti observa oportunitati, iar in cazul celor single, cineva special poate aparea dupa aceasta data.

Un sfat special pentru persoanele nascute in Rac ar fi ca ei sa nu lase ca problemele de serviciu sa interfereze in vreun fel cu viata amoroasa, in data de 8 aprilie si apoi in data de 21 aprilie.

Horoscop – Primavara 2017: Leu 23 iulia – 22 august

Luna plina din data de 11 aprilie se va pozitiona in sectorul relatiilor pentru persoanele nascute in Zodia Leu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Acest lucru va facilita o comunicare mult mai eficienta cu partenerul, daca va aflati intr-un cuplu.


Aceasta perioada va va ajuta sa va consolidati legatura si sa incepeti o noua etapa importanta in viata voastra de cuplu, actionand impreuna de la un nivel de constiinta mai matur si mai asumat. Dupa data de 15 aprilie, momentul cand Venus iese din retrograd, va veti concentra si asupra finantelor si pana in data de 27 aprilie veti reusi sa faceti un progres semnificativ in aceasta directie, ceea ce va va asigura amandurora un confort necesar si benefic vietii de cuplu.

Daca va intalniti acum cu o persoana noua este posibil sa aveti teama sa va dezvaluiti prea mult fata de aceasta persoana. Daca o voce din tine striga ca a continua o relatie romantica cu aceasta persoana este gresit, atunci, cel mai bine este sa iesi din aceasta situatie.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop – Primavara 2017: Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Venus trece

retrograd prin sectorul parteneriatelor in cazul persoanelor nascute in Zodia Fecioara, acest lucru intamplandu-se pana in data de 2 aprilie si se va intoarce pe cursul sau pe data de 15 aprilie.

Acest lucru semnifica ca tu si partenerul tau veti trece printr-o perioada de efort in planul relatiei. Dar voi doi aveti capacitatea de a face fata perioadelor mai dificile. Este nevoie de asumare si determinare din partea amandurora insa. Aveti incredere in iubire. Din iunie, lucrurile vor sta mult mai bine si in ceea ce le priveste pe fecioare.

Persoanele singure din aceasta zodie trebuie sa se foloseasca de aceasta perioada a infloririi pentru a se recladi in interiorul lor, pentru a-si da atentie si pentru a-si vindeca rani mai vechi. Dupa 20 iunie, magia va fi posibila. Intrati in ritmul naturii si infloriti odata cu ea, pregatiti-va pentru tot ce este mai bun.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri