14 Februarie 2017 publicat în Horoscop 1106 share-uri

Fericirea are obiceiul de a intra in vietile noastre pe nepusa masa. La fel si suferinta. Unii se mobilizeaza cand dau de greu si fac fata cu brio, pentru altii orice mic necaz e sfarsitul lumii. Cum reactionezi depinde si de zodie!

Balanta

La Balante dureaza ceva pana reusesc sa depaseasca faza negarii si sa ajunga in cea a acceptarii. Profund cerebrale, abia dupa ce asimileaza in liniste raul produs isi fac un plan de bataie, dar cu calm si diplomatie, nu cu surle si trambite. Echilibrul carcteristic le ajuta sa depaseasca si cele mai dificile momente fara sa dramatizeze inutil.

Scorpion

Foto: Zvereva Iana / Shutterstock

Negativist din fire, pe Scorpion nu-l surprinde nimic. El se asteapta intotdeauna la ce-i mai rau, iar in fata faptului implinit devine rece si distant, insa e doar calmul de dinaintea furtunii. Scorpionii sunt razbunatori si nu lasa nicio rautate nepedepsita. Fiecare suferinta ii face mai suspiciosi, mai precauti, chiar paranoici.

Sagetator

Doar prietenii adevarati rezista langa un nativ incercat de soarta, intr-atat devine de insuportabil cu revolta netarmuita si crizele de nervi. Asta, dupa ce iese din letargia care il cuprinde intr-o prima faza. Un Sagetator ranit devine intolerant, tensionat, mereu pus pe harta. Pericolul e sa se apuce de baut sau sa ia calmante ca sa reziste la stres.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri