Descopera care sunt cele 3 zodii care se bucura cel mai mult de un februarie excelent din punct de vedere astral! Acestor 3 zodii le merge cel mai bine in dragoste in perioada urmatoare, dar si in plan profesional, social si financiar:

Leu

Foto: Tatyana Prokofieva / Shutterstock

Cu Luna Noua in Varsator luminand casa parteneriatelor a Leului si cu Venus in cea de-a 7-a casa a acestei zodii, luna februarie 2017 se concentreaza in mod special asupra reinventarii relatiilor de orice fel, personale si profesionale. Aliantele au numai de castigat. Saturn imprima si el o vibratie optimista si pozitiva lucrurilor si situatiilor, promovand reusita si succesul prin intemerdiul contactelor sociale, al colaborarilor si al parteneriatelor. Prietenii ocupa un rol special in inima ta in perioada urmatoare. Nu doar ca ii simti aproape de tine spiritual si emotional, dar prin intermediul lor nativii Leu single isi pot cunoaste sufletul pereche.

De asemenea, Soarele va fi plasat chiar in casa dragostei si a cuplului in februarie, intensificand dorinta ta de dragoste si de manifestare a afectiunii fata de partenerul de viata. Cu siguranta, februarie 2017 este o luna palpitanta, emotionanta si plina din punct de vedere amoros. Un aer proaspat si de noutate il aduce si Mercur care vitalizeaza si lumineaza ocazional aceeasi casa, sporind ludicul in cuplu, dorinta de a experimenta impreuna, de a va condimenta relatia si a aduce noutate in ea. Perspectivele in cuplu se schimba simtitor, dar intr-un mod benefic, ducandu-va relatia la un alt nivel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Leul se bucura de aprecierea si generozitatea persoanei iubite care are parte de o luna excelenta din punct de vedere financiar. Aceasta te va rasfata cu cadouri frumoase si surprize placute, poate chiar o vacanta neprevazuta.

Foto homepage: Photosani / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri