Inceputul de an 2017 poarta cu sine vibratia lui Venus in Pesti. Venus, planeta dragostei, a intrat in Pesti pe 3 ianuarie 2017 si va parasi acest semn pe 3 februarie 2017. Timp de o luna de zile suntem sub influenta acestei conjucturi astrele speciale, magice, ce pune accentul asupra dragostei si a vindecarii ranilor cauzate de anul care tocmai s-a incheiat.

Venus in Pesti aduce schimbari, lucruri frumoase in dragoste, dar si eliberarea de relatiile care nu mai sunt ceea ce ne dorim

Odata ce ne schimbam noi in interior, se schimba si ceea ce este in afara noastra. Situatiile de viata si de dragoste difera si nu putem generaliza, insa in multe cazuri, in perioada 3 ianuarie -2 februarie, ne putem astepta la schimbari rapide, bruste in relatiile de dragoste. In functie de ceea ce se intampla in viata ta, poti experimenta acest tranzit ca dragoste sacra, ca atractie puternica, ca eliberare, ca pierdere. De asemenea, cu cat ne deschidem mai mult catre ceea ce ne DORIM, cu atat mai mult vom simti nevoia de a ne agata de ceea ce AVEM.

Foto: @ mysticalmandrakeroot / Instagram

In plus, in cuplurile echilibrate, bine sudate, energia lui Venus in Pesti aduce multe lucruri frumoase. Persoanele aflate in relatii armonioase invata in perioada urmatoare despre incredere, despre binecuvantarea de a te afla in locul si langa persoana care le-a fost cu adevarat sortita. Energia venusiana este exprimata la nivelul acestor tipuri de relatii prin empatie, toleranta, intelegere, potential creativ. Cu Venus in Pesti, suntem capabili sa imbratisam totul cu dragoste, sa iertam, sa intelegem, sa cucerim sau sa ne lasam cuceriti, sa aratam compasiune fata de persoana draga. Nu ezitati sa fiti generosi cu cei pe care ii iubiti sau sa va lasati instinctele romantice sa va calauzeaza relatia cu ei. Prezenta lui Venus va fi resimtita de toata lumea sub forma seductiei, a romantismului, a dragostei, dar cei mai puternic influentati de ea vor fi cei ale caror case natale stau sub semnul Pestilor.

De asemenea, creativitatea este manifestata nu doar in relatiile de dragoste sau sociale, dar si prin diverse forme de arta. Mai mult ca niciodata, vom fi capabili sa exprimam prin intermediul artisticului ceea ce se ascunde in mintea si inima noastra.

In interiorul nostru exista acum o dorinta puternica de a ne conecta cu un suflet pereche sau de a ne afla intr-un grup de suflete cu o vibratie similara, ne informeaza si site-ul www.consciousreminder.com.

“Cand Venus interactioneaza cu nodul nordic al destinului pe 7 ianuarie, in saptamana de dinainte de 7 ianuarie si de dupa, sincronicitatile vor fi puternice si magice. Persoane karmice sau menite sa ne inspire intr-un fel sau altul pot intra in vietile noastre, in timp ce relatiile existente pot beneficia de o energie magica, romantica, plina de iertare, conducand toate relatiile catre alt nivel. Acum, mai mult ca niciodata, putem renunta la anumite relatii sau le putem vindeca, putem scapa de dependente si amagiri care nu ne mai serveau in niciun fel”, continua publicatia www.consciousreminder.com.

Foto homepage: sdecoret / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri