A venit timpul pentru amuzament dar si onestitate. Acesta este un horoscop amuzant, care pune accentul pe trasaturile exagerate ale zodiilor, care se vor manifesta cu precadere in acest an.

Horoscop onest 2017

Capricorn

Capricornii au tendinta sa se invarta prea mult in jurul cozii si anul acesta vor exagera in obiceiul lor de a fugi din situatiile dificile, fara sa puna cu cu certitudine, punctul pe i. Curaj, dragutilor! Totul va fi bine!

Varsator

2017 este anul Varsatorilor: serenitate, succes si optimism. Totusi, ceilalti se poate sa va perceapa ca si cand ati fi pierdut controlul cu realitatea si nu vor intelege prea bine experienta voastra pe Norisorul nr. 9. Nu-i lasati sa va traga inapoi.

Pesti

Persoanele din zodia Pesti au tendinta de a ne maipula pe toti cu fatada lor sensibila si delicata. Daaar, in mod surprinzator, anul acesta nu le va mai merge la fel de bine si asta ii va face sa simta un pic dezorientati, fiindca orice ar face, nu le va mai merge. :D

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la newsletter-ul Garbo.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

 
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri