20 Decembrie 2016 publicat în Horoscop 256 share-uri

Care este culoarea noastra personala? Rosu, portocaliu, verde, albastru, indigo, roz, sau poate auriu?

Numerologie si personalitate

Numerologia numelui: Violet

Violet: Daca numele tau corespunde culorii violet, aceasta apartine in general unei persoane calme si foarte meditative. O persoana intelepata si afectuoasa, generaosa, sentimentala si artistica.

Este o persoana orientata spre inaltimi, cu sufletul punctand spre Divinitate.

Acestei aure ii apartin toate acele constientizari despre legatura intre fiinta umana si Univers. Persoanele care detin aceasta culoare au talentul de a le inspira si pe celelalte persoane in acest sens.

Numerologia numelui: Roz

Roz: Calitatea principala a culorii roz este puterea, dragostea si atentia acordata celorlalti. Persoanele al caror nume este influentat de culoarea roz detin o mare forta interioara, detin forta de a depasi cu succes orice obstacol si de a invata din absolut orice. Detin energia iubirii sincere si intelegerea profunda asupra problemelor sentimentale. Aura roz ii ajuta pe artisti in procesul lor de dezvoltare si pe cala succesului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Rozul, ca si verdele, este una dintre culorile lui Venus.

Numerologia numelui: Auriu

Auriu: Acesata non-culoare este una dintre cele mai potente aure, pentru ca determina forta si vointa oamenilor. Auriul iradiaza iubirea pura, fericirea, compasiunea si compresiunea.

Este o culoare ca un Soare si reprezinta perfectiunea esentei umane. Auriul este de asemenea culoare puterii si a bogatiei, iar cei al caror nume este influentat de auriu, ar trebui sa se considere cu deosebire norocosi.

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la newsletterul Garbo.ro

Iti recomandam si: Testul tibetan care iti dezvaluie personalitatea cu doar 3 cerinte simple

Numerologie si sincronicitate: 1111, 2222… Ce semnifica numerele repetitive pe care le vezi in jurul tau?

Astrologie: Culorile sufletesti ale zodiei tale

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri