Anul 2017 se anunta a fi unul favorabil pentru noi, in diversele aspecte ale vietii, in mod diferit pentru fiecare dintre noi. Anul incepe in forta, cu o eclipsa de soare in data de 26 februarie 2017, fenomen care va fi dominat, din punct de vedere astrologic, de energia spirituala si benefica a lui Neptun.

Horoscop 2017 – Rac

In ceea ce ii priveste pe nativii din Zodia Rac, acest nou an va fi unul cu deosebire bun pentru ei. Va fi un an al evolutiei si al prosperitatii. Vor fi schimbari si in lumea voastra profesionala, iar castigurile material vor continua sa apara. Unii dintre voi va veti decide poate, sa schimbati localitatea de resdeinta, in favoarea jobului.

Relatiile de familie va vor fi favorabile, cu exceptia relatiilor cu persoanele mai in varsta din familiile voastre. Persoanele singure din Zodia Rac se vor afla pe o panta ascendenta in ceea ce priveste distractia si astfel vor reusi sa beneficieze la maxim de momentele cand nu se afla intr-o relatie romantica.

Horoscop 2017 – Leu

Va fi un an norocos pentru cei nascuti in Zodia Leu. Veti avea un an remarcabil in cee ace priveste cariera si stabilitatea financiara. Pe Lei ii caracterizeaza forta vitala si energia debordanta pe care reusesc sa o imprime fiecarui aspect al vietii lor si acest lucru se va vedea din plin in anul 2017.
In ceea ce priveste relatiile cu cei dragi, incet incet veti reusi sa dati uitarii tensiunile din anul precedent sis a claditi conexiuni noi sigure si implinite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Persoanele singure din aceasta zodie sunt cu precadere favorizate mai ales daca deja sunt indragostite, pentru ca designul astral va impulsioneaza in directia stabilirii unei relatii serioase si asumate.

Foto: Pexels

Horoscop 2017 – Fecioara

Pentru persoanele din Zodia Fecioara, noul an are vesti bune mai ales in ceea ce priveste aspectul relatiilor. Va veti simti fericiti, motivate si impliniti in sanul familiilor voastre. Veti vrea sa faceti planuri comune cum ar fi vacante sau achizitii si din fericire, aceste decizii vor deschide calea cooperarii, in cadrul relatiilor cu cei dragi.

“Daca vrei sa salvezi lumea, mergi acasa si iubeste-ti familia”, spunea Maica Tereza si se pare, acesta va fi mottoul vostru in noul an.

Persoanele single din Zodia Fecioara se pot astepta la initierea unor legaturi amoroase interesante, autentice si puternice. Deschideti-va sufletul pentru dragoste!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri