Cum influenteaza astrele viata zodiilor in urmatoarea perioada de timp? Citeste horoscopul lunii noiembrie by Garbo si descopera cum stau cu dragostea, banii, cariera si sanatatea toate cele 12 zodii ale horoscopului european:

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Rac

Vesti bune pentru Rac! Chiar daca luna debuteaza intr-un mod nu tocmai placut, lasa-te ancorat in magia astrelor si vei simti pe propria piele energia benefica a conjucturilor astrale. Noiembrie este o luna pozitiva pentru zodia Rac, mai ales ca vine la pachet cu un val de entuziasm si determinare care va cuprinde aproape fiecare aspect al vietii tale.

Fie ca iti gasesti un loc de munca sau ti se ofera sansa unei promovari/ mariri de salariu, ai toate sansele ca in aceasta luna sa iti rotunjesti veniturile si sa pui deoparte pentru casa visurilor tale. Chiar daca aparent este o luna stabila, noiembrie pregateste terenul pentru o perioada de schimbari cu un impact major asupra viitorului tau. Sanatatea ta este infloritoare in aceasta luna, insa ai grija la virozele care ne dau tarcoale in zilele reci.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Leu

Soarele aduce lumina in viata ta in perioada urmatoare de timp, draga Leu, astfel incat acum este momentul sa te bucuri, sa te deschizi posibilitatilor, dar si sa iti infrunti demonii interiori. Totodata, ai nevoie de putina atentie si autocontrol in modul in care relationezi cu ceilalti. Este foarte posibil sa cunosti o persoana care te va ravasi si iti va da lumea peste cap. Sentimentele si reactiile tale vor fi pe masura, uneori explozive, irationale, greu de controlat.

Luna noiembrie vine la pachet si cu o necesitate interioara de a te reintoarce catre tine insuti, dar si catre radacini, catre familie, catre sentimentul de a apartine unei comunitati. Cauti mai ales sa-ti gasesti echilibrul personal. Luna plina de pe 14 noiembrie te aduce in centrul atentiei si te face sa stralucesti. Daca esti single, foloseste-ti magnetismul personal pentru a atrage in viata ta persoana pe care ti-o doresti.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Fecioara

In luna noiembrie, in relatiile de dragoste ale zodiei Fecioara primeaza aspectele materiale si practice. Este esential pentru acesti nativi sa-si rezolve mai intai problemele domestice (precum achizitionarea unei locuinte, renovarea celei prezente, pregatirea camerei pentru copil etc) pentru ca mai apoi sa se concentreze si asupra consolidarii relatiei cu partenerul de viata.

Cu toate acestea, cu Marte in casa dragostei si a erotismului pana pe 9 noiembrie si cu planeta Venus intrand in aceeasi casa pe 12 noiembrie, nu veti duce lipsa nici de romantism, nici de senzualitate, nici de clipe intime si frumoase petrecute in doi. Pe plan profesional, nu sunt schimbari mari, iar mediul de lucru este relaxant, fara tensiuni. Sunt posibile negocieri pentru initierea unui proiect important pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri