In functie de ziua in care te-ai nascut, afla care sunt previziunile de dragoste ale lui 2017 conform horoscopului italian:

Ce aduce Horoscopul Italian al lui Amor pentru cei care apartin grupului D4

Din punct de vedere amoros, pe nativii apartinand acestei tipologii ii asteapta un an excelent. Destinul ii cheama pe cei single spre implinirea lui, iar pe cei casatoriti sau implicati intr-o relatie inspre gasirea echilibrului marital si consolidarea temeliilor relatiei. Nativii aflati in cautarea sufletului pereche se pot simti usor debusolati de energia lui 2016 caci aceasta pare sa le ttraseze o mie de directii, iar ei par a nu sti pe care sa o aleaga. Este important sa va stabiliti de la inceput prioritatile si asteptarile de la o relatie astfel incat sa puteti lua decizii bune si sa evitati suferinta inutila.

Relatii intense, sincere si benefice se nasc in primul semestru al anului, atunci cand ajungi la un echilibru cu tine si inveti sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti. In ciuda anumitor tensiuni si neintelegeri, dragostea adevarata primeaza in cadrul cuplurilor bine sudate. Chiar daca pot trece prin momente grele la jumatatea anului, consolidarea sentimentelor si revitalizarea lor va va ajuta sa le traversati cu brio, ba chiar sa va alegeti cu amintiri frumoase de pe urma lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ce aduce Horoscopul Italian al lui Amor pentru cei care apartin grupului E5

2017 este pentru nativii acestei tipologii un an frumos si linistit pe plan sentimental. Chiar daca nu sunt schimbari majore in relatiilor nativilor casatoriti, armonia si buna intelegere reprezinta temele cheie ale anului. Sunteti inconjurati de familie si prieteni si construiti amintiri frumoase in calatoriile voastre sau din momentele petrecute impreuna. Va tratati cu seriozitate responsabilitatile individuale si de cuplu, iar acest lucru se resimte in modul in care evolueaza relatia voastra. Copiii nu fac decat sa consolideze acest sentiment de uniune dintre voi si sa va aprofundeze sentimentele.

Pe de alta parte, nativii single sau cei aflati in relatii puse sub semnul intrebarii reusesc sa isi materializeze obiectivele legate de iubire, stabilind conexiuni puternice cu o persoana care le este extrem de draga sau fata de care au avut doar sentimente de prietenie pana acum. Este important sa va eliberati de trecut si sa spuneti “nu” tentatiei de a invia o relatie care nu mai merge. Priviti cu incredere catre viitor, acolo unde se intrevad dragostea si fericirea, si aveti increderere in posibilitatile universului.

Foto: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri