Jupiter isi va indrepta bagheta sa magica inspre 3 zodii mai cu seama, in perioada urmatoare. Daca si tu faci parte din acest top, atunci este bine sa fii constienta de toate darurile astrale care se vor manifesta in aceasta perioada. Incearca sa beneficiezi la maxim de urmatoarele luni, care se vor dovedi cu adevarat magice!

Locul 1: Balanta

Dragi balante, acest nou sezon aduce cu sine o perioada incendiara pentru voi! Va fi bine din absolut toate punctele de vedere. Jupiter, "marele benefic" a intrat in zodia Balantei si va sta aici pana in luna octombrie 2017.

Ce face Jupiter pentru voi, este sa aduca cu sine o energie nemaipomenita pentru iubire si relatii, pentru prietenie si dezvoltare personala. Asa incat, profitati si bucurati-va! In cariera si finante, lucrurile merg extraordinar. Orice idee pe care o aveti veti reusi sa o puneti in aplicare in mod stralucit. Veti incheia si apoi veti incepe noul an cu bucurie si forte nebanuite pe acest plan.

In ceea ce priveste sanatatea corpului, va veti simti mai radiant/a decat oricand, iar energia lui Jupiter va va influenta in cel mai bun mod posibil.

Vezi si predictiile pentru celelalte zodii >>> Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Predictiile astrale pentru noul sezon

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri