25 Octombrie 2016 publicat în Horoscop 1 share-uri

Penultima zi a lui octombrie aduce cu sine un eveniment astrologic destul de rar, care nu s-a mai petrecut din luna mai 2014 si anume, Luna Neagra.

Luna neagra activeaza Legea atractiei

Luna NEAGRA se refera la faptul ca uneori se intampla sa avem doua faze de luna noua in aceeasi luna, asa cum se intampla sa avem doua faze de luna noua, acest fenomen fiind denumit LUNA ALBASTRA. Asadar, luna octombrie 2016 ne mai daruieste o luna noua, care din punct de vedere astrologic este denumita "luna neagra."

Influenta lunii: LUNA NEAGRA inseamna feminitate

Luna neagra semnifica energia feminina manifestata la maxim si reprezinta un moment al trezirii spirituale si al claritatii. Lunile negre sunt extrem de puternice si ne influenteaza pe toti.

Luna Neagra din data de 30 octombrie semnifica momentul unei schimbari de perspectiva pentru fiecare dintre noi. In acest moment este bine sa punem punct in capitole ale vietii care in mod evident nu functionau si sa mergem mai departe. De "Luna neagra" este bine sa ne conectam la dorintele noastre profunde si sa le notam. Luna noua este momentul cand literalmente putem planta seminte ale trecerii noastre prin viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Foto: Pixabay

Este momentul cand "plantam" dorinte si ne incredem ca ele se vor indeplini sub influenta energetica a acestui moment astrologic. Planteaza-ti dorintele si vizualizeaza cum acestea vor inflori.

Sa avem doua luni noi in decursul unei singure luni calendaristice semnifica degajarea unei forte extraordinare de creatie si manifestare. Luna Neagra din 30 octombrie 2016 activeaza deci legea atractiei si energia increderii de sine.

LUNA NEAGRA DIN 30 OCTOMBRIE: Forte pozitive pentru viata noastra

Aceasta luna plina are multiple aspecte pozitive si ne dezvaluie o multime de oportunitati. Zilele care vor urma acestei degajari de energie vor fi benefice si incarcate de pace. Energia speciala a acestei Luni negre este potentata si de celelalte planete si foarte probabil aceasta se va materializa in epifanii, stare de bucurie „fara motiv”, drag de cei apropiati, oportunitati, sincronicitati si magie.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Aceasta Luna Neagra are o forta pozitiva incredibila si ne va ajuta sa ne manifestam dorintele si idealurile. Daca incercai de multa vreme sa faci anumite schimbari in viata ta, ziua de 30 octombrie, cat si zilele care ii urmeaza sunt o oportunitate sa mergi in directia buna.

Luna neagra 30 octombrie 2016 va disipa supararile si confuzia, va fi un moment care iti va da claritate in privinta lucrurilor care te apasa. Citeste continuarea articolului in pagina 2 >


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri