Noul sezon astrologic se anunta a fi foarte provocator pentru noi, odata cu intrarea lui Jupiter in Zodia Balantei. Descopera care sunt predictiile astrale pentru zodia ta!

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Capricorn

In mare, urmeaza o perioada buna pentru persoanele nascute in zodia Capricornului, in ciuda influentei nefaste a lui Saturn, caci Jupiter va pune si el umarul pentru viata Capricaornilor si astfel ei vor reusi sa creeze o viata amoroasa echilibrata si calma. Nu va asteptati totusi la intamplari spectaculoase in aceasta perioada, bucurati-va de calm si liniste si incercati sa creati voi insiva aceste momente, pentru ca pana la urma, noi suntem aceia care ne construim vietile de cuplu asa cum ni le dorim.

In cariera sunteti aceleasi persoane muncitoare si creativa care sunt gata sa dea oricand tot ce e mai bun. Totusi, rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor, tot din vina lui Saturn.

Sanatatea si nivelul de energie vor fi la nivel maxim, simtindu-va in elementul vostru in anotimpul rece care va energizeaza si va ridica nivelul vibrational, ir aceasta stare generala de bine va face sa treceti cu mai mult optimism si detasare peste orice incercare ce apare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Varsator

Varsatorii se vor afla sub influenta lui Jupiter in perioada ce urmeaza. Adica avem vesti bune pentru voi! In ceea ce priveste iubirea va astepata o perioada inspirata si implinita. Veti avea momente de intimitate autentica si va veti simti pe aripile magice ale romantismului. Persoanele singure din aceasta zodie au mari sanse sa intalneasca pe cineva special, in timp ce persoanele aflate in cuplu isi imbunatatesc relatia nu doar cu partenerul de viata, dar si cu toti membrii familiei. Va fi o perioada a emotiilor puternice si sincere, a timpului valoros petrecut impreuna si a realizarilor pe plan sentimental.

In cariera si finante, bazati-va de asemenea pe ajutorul lui Jupiter. Energia aceasta vesela si creativa va inspira si va da forte proaspete chiar si in momentele cand lucrurile nu va ies asa cum v-ati fi dorit.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Ca aspect fizic si sanatate veti radia si va veti imbunatati tonusul si starea generala de bine.

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Pesti

Pentru pesti, acest sezon semnifica sfarsitul unei perioade nefaste in ceea ce priveste iubirea, pentru ca Zodia Pesti iese in sfarsit dinopozitie cu Jupiter, "marele benefic". Asta inseamna ca incepeti sa va dezmortiti din punct de vedere sentimental, dupa un somn lung si descurajant cand nimic nu parea sa mai mearga in acest sector. Va fi o peroada cand persoanele nascute in acest aspect zodiacal vor restabili conexiuni cu oameni apropiati, vor iesi mai mult si vor interactiona cu oameni noi, ceea ce semnifica si posibiitatea unor intalniri mai speciale pentru persoanele singure din Pesti.

Persoanele aflate in cplu reusesc sa isi reechilibreze relatiile, sa intre pe acelasi nivel vibrational cu partenerul sau partenera si sa gaseasca calea unei armonii confortabile si incurajatoare.

In cariera va incita idei noi si sunteti foarte preocupati sa le puneti in aplicare. Acest entuziasm nu va ramane nerasplatit! In ceea ce priveste sanatatea si aspectul fizic, este bine sa va protejati cu mai multa responsabilitate in acest sezon friguros.

Iti recomandam si: Horoscop: Jupiter in Balanta, pentru prima data dupa 12 ani!

ASTROLOGIE: Descopera plantele lui Jupiter si ENERGIA NOROCULUI din viata ta!

Horoscopul culorilor: Care este CULOAREA TALISMAN a zodiei tale?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri