Septembrie 2016 este o luna inedita si interesanta din punct de vedere astrologic. Merita de aceea sa descoperiti modul in care miscarile planetare puternice va afecteaza in cele 30 de zile ale lui septembrie, dar si in perioada urmatoare:

Horoscop Lunar Septembrie 2016 pentru zodia Rac

Foto: Svetography / Shutterstock

Pe plan financiar, situatia ta nu este una din cele mai bune din viata ta, insa lucrurile se amelioreaza simtitor deoarece beneficiezi de sprijinul parintilor sau al partenerului de viata. Acei nativi aflati in cautarea unui job vor avea nevoie de putin mai multa rabdare si deschidere, caci sansele unei angajari de succes depind de cercurile lor sociale. Orice conflict familial care nu a fost rezolvat pana acum va fi aplanat cu succes in septembrie.

Prietenii vor face parte intr-un mod simtitor din viata ta in urmatoarea perioada si va trebui sa participi la multe evenimente prin prisma lor. Cu aceasta ocazie, cresc si sansele tale de a-ti intalni sufletul pereche. Cea mai prielnica perioada pentru dragoste este cea de-a doua jumatate a lunii septembrie, cu precadere dupa intrarea planetei Venus in sectorul romantismului. O calatorie surpriza se poate transforma intr-o adevarata luna de miere pentru nativii Rac implicati intr-o relatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Horoscop Lunar Septembrie 2016 pentru zodia Leu

Septembrie este luna ta, draga Leu. Bucura-te de perioada frumoasa care se asterne in fata ta, dar si de compania prietenilor si a persoanei iubite. Este adevarat ca cei dragi au nevoie mai mult ca niciodata de grija si atentia ta, insa si tu o sa fii in centrul atentiei in aceasta luna si in lunile urmatoare, foarte posibil din cauza unei logodne/ nunti sau a unui eveniment frumos, precum aducerea pe lume a unui copil. De asemenea, sanatatea ta este excelenta, te descurci excelent si pe plan personal.

Anumite dificultati si cheltuieli neasteptate pot surveni in ultimul moment si le vei face fata cu greu. Dar dincolo de toate acestea, satisfactia ca ti-ai indeplinit aproape toate visurile te face sa jubilezi de fericire. Probabil ca va fi necesar sa faci schimbari semnificative in planificarile tale si in modul de gandire, dar vei reusi sa te adaptezi. Atata timp cat formezi o echipa puternica cu partenerul de viata si va aflati in aceeasi barca, orice problema va fi rezolvata cu usurinta. Zile prielnice pentru ca nativii Leu single sa isi intalneasca sufletul pereche sunt: 5, 7, 11, 18, 15, 22, 23, 24 septembrie.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Horoscop Lunar Septembrie 2016 pentru zodia Fecioara

O eclipsa solara chiar in semnul Fecioarei, chiar pe 1 septembrie, rescrie in totalitate regulile in dragoste pentru acesti nativi. Se anunta noi inceputuri in viata ta, noi oportunitati, schimbari care vor avea un impact covarsitor in viata ta emotionala. De asemenea, eclipsa de luna de pe 16 septembrie iti va influenta sectorul relatiilor, facandu-te sa constientizezi legatura spirituala dintre tine si persoana iubita, dar si sa o aprofundezi.

Totodata, accentul va fi pus si asupra propriei persoane. Iti vei redefini identitatea din punct de vedere profesional. Este momentul tau sa te afirmi, sa te faci remarcata, sa stralucesti la dimensiunea intregului tau potential. Increderea ta in sine va fi reconfirmata. Singurele mici probleme pe care le intampini tin de organizare.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Leagăn pentru toată copilăria

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri