30 August 2016 publicat în Horoscop 1428 share-uri

Dragostea adevarata invinge intotdeauna, dar este bine sa ne uitam si la ceea ce au astrele de zis in privinta compatibilitatilor ideale:

Femeia Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Femeia balanta stie foarte clar ce isi doreste de la viata, de la o reltie, este asertiva si indrazneata, iara aceasta o face sa fie magnetica. Ea nu va accepta absolut niciodata mai putin decat perfectiunea asa cum ea o defineste.

Intalneste-te cu:

Barbatul Sagetator – poate fi cea mai neobisnuit, in acelasi timp fericita intalnire. Este acela care stie sa faca fericita o femeie in Balanta, datorita inteligentei, curajului si creativitatii sale. Impreuna sunt un cuplu armonios de invidiat.

Barbatul Leu – De asemenea, o femeie din Balanta se simte extraordinar alaturi de un barbat Leu. Se completeaza, isi inteleg dinamicile individuale, pot fi un cuplu dinamic si asertiv.

Nu te intalni cu:

Barbatul Pesti – O femeie balanta are zero toleranta pentru barbati cu energie aerata si visatoare asa cum sunt cei din zodia Pesti. Asa ca… Nu!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Femeia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Femeia Scorpion este poate, cea mai provocatoare, mai misterioase si pretentioase femei ale horoscopului. Ea isi doreste un partener care sa fie in acelasi timp atragator mintal si fizic, care sa aiba o energeie masculina bine definita si care sa fie orientat spre succes, capabil in acelasi timp sa ii inteleaga personalitatea complicata.

Foto: Shutterstock/ AlexAnnaButs

Intalneste-te cu:

Barbatul Capricorn – este rabdator, este fermecator si isi foloseste inteligenta debordanta mai degraba in scopuri practice. Femeia Scorpion se poate simti o adevarata regina alaturi de un barbat din Zodia Capricorn.

Nu te intalni cu:

Barbatul Scorpion – o relatie cu un barbat din aceeasi zodie poate fi la inceput pasionala, dar foarte repede se poate dovedi un esec, din cauza tensiunilor care pot aparea cu usurinta intre cei doi, ei nefiind capabili sa isi ofere unul altuia acele aspecte de care au nevoie ca sa se simta iubiti si apreciati.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Gemeni – un barbat in gemeni isi va pierde iute rabdarea in compania unei femei din Scorpion, declarand deznadajduit ca nu poate face fata doleantelor acestei femei.

Femeia Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Femeia sagetator este o femeie plina de ambitie, nu cunoaste frica si are simtul umorului. Iubeste libertatea si sa exploreze. Este curioasa din punct de vedere sexual si ii place sa isi exreseze abilitatea de a seduce.

Intalneste-te cu:

Barbatul Berbec – Intre voi doi vor iesi scantei cu siguranta! Aveti aceleasi pasiuni, aveti o energie asemanatoare si aveti aceeasi indrazneala. O femeie Sagetator poate gestiona firea temperamentala a barbatului berbec si acesta stie sa o inteleaga si sa o sprijine in aspiratiile ei, la randul sau.

Barbatul Varsator – este de asemenea o alegere buna pentru o femeie din zodia sagetator. El stie sa o inteleaga, pot visa frumos impreuna si isi pot duce impreuna la indeplinre proiectiile.

Nu te intalni cu:

Barbatul Taur – un astfel de barbat nu va putea niciodata intelege farmecul unei femei din Zodia Sagetator. Nu intelege nevoia ei de aventura si de a-si face planuri interminabile.

Barbatul Fecioara – nici aceasta tipologie nu este cea mai buna alegere pentru o femeie din Zodia Sagetator. Intr-un astfel de cuplu, cei doi ar gasi cu greu o vibratie comuna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri