8 August 2016 publicat în Horoscop 61 share-uri

Kabbalah este o intelepciune antica care releva modul cum functioneaza universul. Kabbalah inseamna „a primi” si ne arata cum sa primim prosperitate in vietile noastre.

TEVET (Capricorn)

Aceasta zodie in horoscopul Kbbalah este dominata de energia lui Saturn.
Cei nascuti in aceasta zodie sunt conectati cu pamantul; ei au nevoie sa se simta in siguranta materiala si emotionala.

Energia interna a acestor oameni este apa, care ii ajuta sa izbandeasca in orice isi propun, de asemenea aceasta se traduce si in natura lor iubitoare si grijulie.

SHEVAT (Varsator)

Cei nascuti in zodia Shevat sunt condusi de energia lui Saturn si de cea a lui Uranus. Este energia inventatorilor, a creatorilor si a inteleptilor. De aici se trage setea de nestavilit a celor nascuti in aceasta zodie de a explora si de a afla lucruri noi, mereu si mereu.

Saturn, a saptea planeta a Sistemului Solar este planeta judecatii, ordinii si responsabilitatii. Uranus este a 8-a planeta a sistemului solar si ii incarca pe cei nascuti in Zodia Shevat cu energia curajului de a depasi limitari fizice si mentale. Uranus este cel care ne provoaca constienta si intelepciunea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

ADAR (Pesti)

Cei nascuti in aceasta zodie sunt guvernati de energia planetelor Jupter si Neptun.
Jupiter and Neptun. Jupiterul este planeta succesului, miracolelor expansiunii si un agent al spiritualitatii in vietile noastre. Neptun este planeta care domina abstractul. Persoanele din aceasta zodie au deci o mare capacitate de abstractiza si de a se conecta la alte dimensiuni ale realitatii.

Sunt oameni care vad lucrurile in perspectiva si cu o inteligenta deosebita. Sunt romantici si magnetici dar tocmai acest lucru ii face sa fie periculosi in relatiile romantice mai ales.
.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri