3 August 2016 publicat în Horoscop 144 share-uri

Astrologia celtica a copacilor si arbustilor are la baza ideea ca momentul cand ne-am nascut este esential in formarea personalitatii noastre.

Vita de vie - Egalizatorul (2 septembrie – 29 septembrie)

Persoanele nascute in semnul celtic al vitei de vie sunt influentate de energia echinoctiului de toamna. Acesti oameni au o personalitate impredictibila, mereu in schimbare si plina de contradictii, dar asta ii face sa fie fermecatori, chiar daca mai greu de inteles de catre ceilalti. Sunteti printre aceia putini care aveti capacitatea de a fi constienti de ambele fete ale monedei, iar asta va echipeaza cu extrem de multa intelepciune.

Iedera – Supravietuitorul (30 septembrie – 27 octombrie)

Intre toate caracteristicile pretuite de horoscopul celtic pentru cei nascuti in zodia iederei - delicatete, bunatate, gust pentru frumos – capacitatea de a depasi obstacole si de a iesi invingatori este cea mai respectata. De asemenea, oamenii nascuti in aceasta zodie sunt compasivi si loiali, calitati extrem de rare care trebuie cu adevarat celebrate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

 
Trestie – Judecatorul (28 octombrie – 24 noiembrie)

Persoanele nascute in aceasta zodie celtica sunt persoanele care stiu sa pastreze secerete. Au verticalitate morala innascuta, sunt persoane demne si analizeaza cu foarte multa claritate situatiile prin care trec. Sunt capabili sa fie discreti si sa actioneze cu noblete si buna-judecata in orice circumstanta.

Soc - Cautatorul (25 noiemnrie – 23 decembrie)

Persoanele nascute sub zodia celtica a socului sunt persoane care iubesc libertatea. Au temperamente puternice si se simt bine explorand, incercand senzatii tari eliberatoare. Iubesc calatoriile si se lasa influentati de multi-culturalitate. Sunt oameni ai actiunii si nu sufera sa vada delasare in jurul lor.

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri