3 August 2016 publicat în Horoscop 144 share-uri

Astrologia celtica a copacilor si arbustilor are la baza ideea ca momentul cand ne-am nascut este esential in formarea personalitatii noastre.

Arin - Descoperitorul (18 martie – 14 aprilie)

Cei nascuti in zodia celtica a arinului sunt aceia care au curajul de a strabate cai neumblate. Au capacitatea de a privi lumea prin numeroase perspective si prin felul cum vad ei lumea ii inspira pe toti oamenii din viata lor, sa evolueze.

Salcie - Magicianul (15 aprilie – 12 mai)

Daca esti in semnul salciei, te influenteaza de asemenea si energia lunii asa incat, personalitatea ta ascunde aspecte mistice, romantism, inteligenta debordanta si creativitate. Persoanele nascute sub aceasta zodie sunt de asemenea blande si iubitoare. Dintre toate zodiile horoscopului celtic, persoanele nascute in zodia salciei au cele mai dezvoltate abilitati metafizice.

Gherghin – Iluzionistul (13 mai – 9 iunie)

In zodiacul Celtic, se spune despre cei nascuti sub energia gherghinului ca nu sunt ceea ce par a fi. Sunt oameni pentru care trebuie sa ai putina rabdare ca sa le descoperi farmecul, sau mai degraba care se dezvaluie ei insisi atunci cand capata incredere. Chiar daca par persoane rezervate, in interiorul lor este o flama a creativitatii si bucuriei inepuizabila. Esti norocos daca un astfel de oma a a aprut in viata ta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri