Care sunt cele 5 zodii favorizate cel mai mult de astre in luna iulie 2016? Sunt zodiile care au cel mai mult noroc pe plan sentimental, profesional si financiar!

Scorpion - Calatoriile iti poti schimba viata in mod radical in iulie 2016


Foto: AlexAnnaButs / Shutterstock.com

Luna Noua din jurul datei de 4 iulie aduce noi planuri pentru zodia Scorpion mai ales in ceea ce priveste calatoriile. Este probabil sa fie necesar sa ajungi pe alte meleaguri fie cu scop educational, pentru un master/ doctorat sau interniship in alta tara, fie in scop profesional, pentru anumite cursuri de perfectionare sau pentru a negocia anumite contracte. Aceasta calatorie, chiar daca nu este platita sau platita asa cum ti-ai dori, iti poate schimba semnificativ perspectivele si modul in care iti vezi viata pe viitor. Te imputerniceste si iti da incredere in tine si in abilitatile tale. Totodata, este foarte posibil sa fii pus in situatia de a lua o decizie importanta cu privire la viitorul tau. Progresul este garantat mai ales pentru acei Scorpioni care lucreaza in domenii care au de-a face cu cercetarea, cultura sau stiinta. De asemenea, colaborarile la distanta sunt si ele incurajate si susceptibile succesului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fecioara - Viata sociala infloritoare, prosperitate in doi

Viata sociala a nativilor Fecioara este una fabuloasa in luna iulie 2016, iar in cazul nativilor single norocul in dragoste survine tocmai din aceasta directie. Ai parte de multe petreceri si activitati sociale in care te afli in centrul atentiei, stralucind, captivand audienta si cucerind prin inteligenta si pertinenta opiniilor tale. Nici nu este nevoie ca prietenii sa faciliteze intalnirea dintre tine si o persoana pe care o placeai de mult timp, caci astrele lucreaza la nivel inalt si lasa lucrurile sa se intample de la sine. Totodata, daca un nativ Leu este deja implicat intr-o relatie stabila, aceasta este supusa prosperitatii si abundentei. Cu Jupiter de partea voastra, aveti norocul sa va gasiti casa/ apartamentul visurilor voastre sau sa va imbunatatiti veniturile astfel incat sa puteti intemeia o familie in toata regula. Viata sexuala este si ea infloritoare mai ales ca sexualitatea este bine aspectata de astre in perioada urmatoare, iar momentele intime frumoase nu lipsesc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri