Descopera care sunt cele 3 zodii super norocoase pe plan sentimental in cele 30 de zile ale lunii iunie 2016, zodiile care se bucura cel mai mult de influenta benefica a planetei Venus!

Fecioara

Foto: Rebecca Röske / Flickr.com

Draga Fecioara, este momentul potrivit sa te lasi pe mana destinului si sa visezi cu ochii deschisi la marea dragoste, caci ai toate sansele ca visurile tale sa se indeplineasca. Este foarte bine aspectat sectorul tau social si prin intermediul acestuia se pot naste noi conexiuni romantice. Exista o mare probabilitate ca nativii single sa isi gaseasca sufletul pereche prin intermediul jobului, al prietenilor sau al intalnirilor sociale. De asemenea, daca o persoana anume ti-a intrat la suflet de ceva timp si aveai anumite retineri, odata cu data de 10 iunie, vei gasi curajul necesar pentru a prelua initiativa si a-ti exprima sentimentele fata de persoana in cauza.

Pe de alta parte, in ceea ce ii priveste pe nativii Fecioara angajati in relatii stabile - este indicat ca acestia sa ia decizii amoroase importante cu precadere la sfarsitul lunii, cand planetele se aliniaza benefic in acest sens. Jupiter si Venus creeaza o conjuctura astrala favorabila, lasand loc pentru noi inceputuri si noi sanse, dar si pentru tandrete in cuplu. Este bine de stiut ca problemele in cuplu au sanse mari sa se rezolve in aceasta luna cu intelepciune si acceptare, oferind totodata noi perspective asupra lucrurilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri