Horoscopul iubirii se anunta incendiar pentru trei dintre zodii. Jupiter este planeta care face minunile in acest sens si traseaza simbolic, un drum al conexiunii autentice, al intimitatii si daruirii. Celor trei zodii li se promit trei luni de bucurie sincera, usurinta in conectarea cu cei dragi si de asemenea, usurinta in depasirea clipelor mai dificile.

Horoscop Vara 2016: Varsator

Si persoanele din Zodia Varsator se numara printre acelea care vor trai o vara fericita! Placerea de a te bucura pur si simplu de viata va crea o forta de atractie irezistibila pentru cei din jurul tau. Este adevarat ca de obicei, persoanele nascute in acesata zodie culeg roadele iubiri mai ales in lunile de iarna, dar de data aceasta, vara se anunta si pentru voi a fi foarte romantica, umpluta de momente speciale.

Foto: Pixabay

Persoanele singure este posibil sa intalneasca pe cineva semnificativ in urmatoarele luni, iar acelea care au deja o relatie, vor reusi sa gaseasca bucuria in simplitatea zilelor, in frumusetea atingerilor, in bucuria de a impartasi ganduri si idei cu persoana iubita.

Si in ceea ce priveste relatiile cu prietenii, persoanele din Zodia Varsator se pot pregati pentru o vara de petreceri si buna-dispozitie alaturi de cei dragi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti recomandam si: Horoscop: Top 3 zodii cu o puternica energie astrala in mai 2016


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri