Horoscopul iubirii se anunta incendiar pentru trei dintre zodii. Jupiter este planeta care face minunile in acest sens si traseaza simbolic, un drum al conexiunii autentice, al intimitatii si daruirii. Celor trei zodii li se promit trei luni de bucurie sincera, usurinta in conectarea cu cei dragi si de asemenea, usurinta in depasirea clipelor mai dificile.

Horoscop Vara 2016: Leu

Dupa ce in anul 2015 persoanele nascute in Zodia Leu s-au bucurat de prezenta bine-facatoare a lui Jupiter in zodia lor, acum ei se pot bucura in continuare de reverberatiile pe care le-a creat aceasta planeta pentru ei. Astfel, si pentru persoanele nascute in Zodia Leu, Vara 2016 va fi exceptionala in ceea ce priveste relatiile de iubire. Este un moment cand relatiile acestor persoane se maturizeaza, se solidifica, aducand sentimentul acela de satisfactie dupa care multi tanjim.

Foto: Pixabay

Vara 2016 este ideala pentru persoanele din Zodia Leu care doresc sa faca un pas inainte in directia stabilizarii unei relatii romantice, cum ar fi planuri de casatorie sau mutarea impreuna cu persoana draga. De asemenea, in ceea ce priveste relatiile cu prietenii si familia, cei din Zodia Leu se vor bucura de momente importante de conexiune si bucurie, alaturi de cei dragi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Tot asa, persoanele din Zodia Leu vor face pasi importanti spre a se desprinde de toti aceia care ii tin pe loc – de persoane superficiale, de persoane care par sa nu fie pe aceeasi lungime de frecventa, care nu ii inteleg si le dau mereu planurile peste cap.


Iti recomandam si: Horoscop: Top 3 zodii cu o puternica energie astrala in mai 2016

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri