Care sunt cele 3 zodii cu un parcurs astral dinamic in luna mai 2016?

Leu

Foto: Jozef Klopacka / Shutterstock.com

Cu Soarele si Venus in cea de-a X-a casa a succesului si a statutului socio-profesional, accentul cade in luna mai asupra imaginii, a reputatiei si a prestigiului. Ai toate sansele sa te bucuri de succes pe plan social si profesional atata timp cand actionezi cu diplomatie si abordezi noi metode pentru a te promova mai bine. Leul are o luna ocupata din acest punct de vedere, iar luna mai ii solicita intreaga energie si putere de concentrare. Luna noua de pe 6 mai face posibila o promovarea, avansarea intr-o pozitie de leadership. Ai grija la modul in care interactionezi cu tot ceea ce inseamna autoritate, dar si la relatiile pe care le construiesti cu superiorii si colaboratorii tai. Evita conflictele in care sunt implicate o a treia persoana caci incercand sa iti aperi imaginea ai tendinta de a actiona din orgoliu si nu vei reusi decat opusul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Chiar daca luna mai pune in evidenta mai mult ca niciodata pragmatismul Leului, emotional vorbind Leul se bucura de o luna frumoasa, armonioasa si plina. In luna mai, in viata sa personala au loc evenimente si schimburi de replici care ii consolideaza relatia inceputa inca din iarna. De asemenea, luna mai va fi o luna dinamica pentru Leu si in ceea ce priveste sanatatea. Exista probabilitatea sa aloci o buna parte din timpul tau investigatiilor medicale, recuperarii medicale sau a vindecarii unei afectiuni mai vechi si in acest scop sa faci drumuri multe. Nu este nimic serios, ci doar analize de rutina, iar pentru unii nativi Leu inima este organul care solicita o atentie speciala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri