11 Mai 2016 publicat în Horoscop 45 share-uri

E bine sa ne cunoastem propriile slabiciuni – acest lucru ne ajuta sa evoluam si sa ne schimbam in raport cu ceilalti. Este bine sa cunoastem si umbrele care se ascund in ceilalti, astfel incat sa stim cum sa ne raportam la ei, cum sa ii ocolim sau sa nu ii lasam sa ne raneasca. Acestea sunt trasaturile negative ale zodiilor, semn ca Ursitoarele au fost foarte "darnice" si in aceasta privinta, complicandu-ne putin vietile.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Atunci cand isi arata partile negative, Capricornii demonstreaza rigiditate si capacitatea de a manipula oamenii pentru a obtine ceea ce isi doresc. De asemenea, Capricornii au tendinta de "a face din tantar armasar" si de a se ingrijora peste masura chiar si atunci cand nu ar avea de ce sa isi faca griji.

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Pe de-o parte pasionale, vulcanice si haotice, persoanele din Zodia Varsator, atunci cand isi manifesta partile negative, pot sa devina abili manipulatori emotionali. Astfel, razbunarea pentru ei inseamna sa te trateze cu raceala, detasare si aroganta. Fereste-te din calea unui Varsator suparat daca nu vrei sa fii ranit/a emotional profund!

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Sunt considerati a fi romanticicii horoscopului, dar romantismul nu prea te incalzeste daca vrei o relatie serioasa. Nu te poti baza pe o persoana din Zodia Pesti care isi manifesta mai degraba umbrele. Pestii sunt cu capul in nori, nu stiu ce vor si nu o sa dea mai mult decat considera ei ca e cazul. La modul negativ, sunt egoisti si interesati doar de propria persoana, chiar daca la suprafata par buni si compasivi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri