11 Mai 2016 publicat în Horoscop 45 share-uri

E bine sa ne cunoastem propriile slabiciuni – acest lucru ne ajuta sa evoluam si sa ne schimbam in raport cu ceilalti. Este bine sa cunoastem si umbrele care se ascund in ceilalti, astfel incat sa stim cum sa ne raportam la ei, cum sa ii ocolim sau sa nu ii lasam sa ne raneasca. Acestea sunt trasaturile negative ale zodiilor, semn ca Ursitoarele au fost foarte "darnice" si in aceasta privinta, complicandu-ne putin vietile.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Persoanele din zodia Balanta ne enerveaza uneori, fiind atat de nehotarite. Sub aura perfectiunii, pe care le place sa o arate celor din jur, se ascunde adesea multa superficialitate si falsitate. In realitate e posibil ca persoanele din aceasta zodie sa dezvolte uneori o stima de sine scazuta, asa incat au nevoie de confirmari din partea celorlalti ca de aer.

Foto: Shutterstock/ ladyphoto

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Mofturosi, razbunatori, manipulatori… viata alaturi de o persoana din Scorpion, care isi manifesta mai degraba umbrele in viata, nu poate fi usoara! De asemenea, aceste persoane au tendinta de a opune rezistenta in fata schimbarilor, dau cu usurinta vina pe ceilalti pentru ceea ce li se intampla, fara a-si recunoaste partea de vina. Si nu sunt deloc iertatori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cand isi manifesta umbrele, persoanele din Zodia Sagetator vor sa arate ca ei le stiu pe toate. Sunt pur si simplu orbi la alte perspective si reactioneaza agresiv daca ceilalti nu le urmeaza indicatiile. Pot fi uneori brutali si lipsiti de cea mai mica urma de emaptie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri