29 Februarie 2016 publicat în Horoscop 64 share-uri

Cele 27 de zodii ale zodiacului asterian influenteaza cele 12 zodii traditionale pe care le cunoastem. Acest sistem zodiacal a fost elaborat de catre Jade Sol Luna, in urma unor studii extinse de astrologie si mitologie greco-romana. Acest sistem de 27 de semne isi au astfel originea in mitologia antica si ne pot aduce o si mai mare claritate asupra particularitatilor noastre si potentialelor noastre calatorii si alegeri in viata.

Horoscopul ASTERIAN: Procus (17 martie – 30 martie)

Procus, Zeul adancurilor guverneaza acest palat. Celor nascuti sub influenta acestei zodii le este garantata prosperitatea. O persoana nascuta in aceasta zodie are succes in viata, s-a nascut sa conduca si sa castige.

De asemenea, aceste persoane sunt bine-dispuse mai tot timpul. In ciuda dorintei lor de a fi in frunte tot timpul, nu fac acest lucru in mod egoist, ei fiind atenti si la cei din jurul lor si cand un bun prieten sau cineva din fa,ilie are nevoie de sprijinul lor, vor fi acolo negresit. Prietenia este cel mai valoros sentiment in opinia lor si ceea ce, pe fiecare ne face sa fim cu adevarat oameni.

Nu vor inchide usa niciodata cuiva care are nevoie de ajutor si vor face tot ce le sta in putinta sa ajute la rezolvarea oricarei situatii. Este mai dificil sa faca acest lucru atunci cand si ei, la randul lor, au nevoie de sprijin. In astfel de momente, interesele lor vor prima cu siguranta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul ASTERIAN:  Maia (31 martie – 12 aprilie)

Acest Palat este Palatul abundentei. Iar persoanele nascute in Palatul Zeitei Maia au o viata pusa sub semnul abundentei. Sunt persoane responsabile si dedicate.

Au un talent in a avea grija de oameni. Mai mult decat atat resuesc sa ii inteleaga si sa ii incurajeze atunci cand au nevoie. Sunt persoane iubitoare si calde, e o adevarata placere sa te afli in preajma lor, unde te simti mereu in siguranta si gasesti sprijin si intelegere. Cand imbatranesc, li se accentueaza si mai tare aceste trasaturi, iar zambetele acestor persoane aduc fericire pentru oricine le iese in cale.

Datorita talentului lor de a avea grija si a se dedica, reusesc sa isi cladeasca adesea familii reusite si cresc copii frumosi, dupa un sistem de valori bine definit.

Acest articol are la baza informatii ce se gasesc pe site-ul

https://www.asterianastrology.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri