29 Februarie 2016 publicat în Horoscop 64 share-uri

Cele 27 de zodii ale zodiacului asterian influenteaza cele 12 zodii traditionale pe care le cunoastem. Acest sistem zodiacal a fost elaborat de catre Jade Sol Luna, in urma unor studii extinse de astrologie si mitologie greco-romana. Acest sistem de 27 de semne isi au astfel originea in mitologia antica si ne pot aduce o si mai mare claritate asupra particularitatilor noastre si potentialelor noastre calatorii si alegeri in viata.

Horoscopul ASTERIAN: Natura 10 (ianuarie – 22 ianuarie)

Persoanele nascute in acest Palat sunt meditative, introspective si au viata interioara intensa. Au o rabdare de nezdruncinat si absolut intotdeauna stiu ce isi doresc. Sunt lideri innascuti si le place sa fie in frunte. Adora gustul succesului si au integritate. Nu vor renunta niciodata la ceva ce si-au propus si astfel ii inspira si pe cei din jurul lor, catre acelasi gen de atitudine.

In iubire, urasc sa fie umiliti. Nu vor fi ei niciodata aceia care vor ceda, nu vor sta niciodata acolo unde nu sunt doriti si considera ca cea mai mare putere este aceea de a nu suferi cand nu sunt iubiti. Stiu ca auto-respectul este cea mai importanta unealta in viata.

Horoscopul ASTERIAN: Apolo 23 (ianuarie – 4 februarie)

Apolo reuseste sa ii aduca pe oameni impreuna si ii ajuta sa isi gaseasca drumul care li se potriveste in viata, favorizand conexiuni benefice. Astfel, cei nascuti sub influenta acestui Palat vor fi ajutati in tot ceea ce planuiesc, reusind sa isi indeplineasca visurile, cu ajutorul oamenilor pe care ii intalnesc in drumul lor. Aceste persoane sunt in permanenta cautare de cunoastere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sunt pasionate de stiinte adesea si fac cariera in diverse domenii de cecetare. O persoana nascuta in acest semn este adesea o persoana care studiaza ardent si pentru care, cunoasterea lumii se dovedeste a fi cea mai frumoasa si atragatoare provocare.

In relatii romantice isi vor cauta adesea oameni cu care sa impartaseasca aceleasi valor si acelasi nivel intelectual. Uneori pot suferi dezamagiri adanci.

Horoscopul ASTERIAN:  Muzele (5 februarie – 18 februarie)

Nativii influentati de palatul Muzelor se nasc sub semnul norocului financiar. Pot fie sa fie mostenitori de avere, fie, in timpul vietii dezvolta abilitatea de a castiga si inmulti sume de bani.

Acesti nativi sunt lideri innascuti, adora sa fie frunte si sa isi exercite puterea. O fac cu egoism uneori. Cei mai multi dintre ei se bucura de faima, reputatie si respect. Sunt persoane puternice si increzatoare care atrag printr-un farmec aparte si o prezenta de spirit rar intalnita.

Horoscopul ASTERIAN: Aegaeon 19 februarie – 3 martie

Acest Palat al lui Aegaeon vorbeste despre puterea de a vindeca conditia umana, din punct de vedere spiritual, emotional, dar si fizic.

Cei nascuti in acest Palat au puterea de a schimba lumea. Isi vor alege adesea meserii de vindecatori – medici sau psihologi, cei mai pragmatici dintre ei, sau vor fi mistici si vor activa in diverse domenii metafizice, cei inclinati spre latura spirituala.

Adesea adora sa se afle in compania altor persoane, dar acesti oameni au nevoie si de timpul lor, de momentele lor de regasire si de introspectie. Presiunea problemelor este uneori prea grea. Acest stil de a se inchide in propria cochilie le poate afecta relatiile amoroase, persoanele dragi neintelegand adesea ca trebuie sa lase spatiu si timp acestor oameni sa se reculeaga si sa revin atunci cand ei simt.

Horoscopul ASTERIAN: Himera (4 martie – 16 martie)

Himera ne ridica aspiratiile spirituale. Persoanele nascute in acest Palat demonstreaza tuturor ce inseamna lipsa de egoism si ce inseamna umanitatea. Aceste persoane au o inima mare, cat sa incapa o lume intreaga in ea. Sunt persoane idealiste si filantrope, se implica in diverse cauze si ar face orice pentru o lume mai buna.

In dragoste impresioneaza prin caldura, poeticitatea si romantismul lor. Au si talente artistice desavarsite, datorita sensibilitatii de care dau dovada.

Sensibilitatea lor le da uneori batai de cap in lumea dura a celorilalti oameni, care par sa nu ii inteleaga pana la capat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri