29 Februarie 2016 publicat în Horoscop 64 share-uri

Cele 27 de zodii ale zodiacului asterian influenteaza cele 12 zodii traditionale pe care le cunoastem. Acest sistem zodiacal a fost elaborat de catre Jade Sol Luna, in urma unor studii extinse de astrologie si mitologie greco-romana. Acest sistem de 27 de semne isi au astfel originea in mitologia antica si ne pot aduce o si mai mare claritate asupra particularitatilor noastre si potentialelor noastre calatorii si alegeri in viata.

Horoscopul ASTERIAN: Ares (6 noiembrie - 18 noiembrie)

Cei nascuti in acest Palat se bucura de influenta lui Marte asupra lor, care era cunoscut in antichitate ca Zeul agriculturii si a primaverii

Persoanele nascute in acest Palat au capacitatea de a indura orice obstacol cu darzenie si inteligenta. Sunt persoane puternice si pline de viata, pe care te poti baza. In iubire, sunt pasionali precum focul si daruiesc fara rezerve. „Totul este drept in Razboi si Dragoste.”, este moto-ul lor.

Persoanele nascute in acest palat nu sunt caracterizate de diplomatie, dar reusesc sa incheie parteneriate eficiente si de succes, adesea, datorita abilitatilor lor de buni comunicatori.

Horoscopul ASTERIAN:  Urania (19 noiembrie – 1 decembrie)

Oamenii nascuti in Zodia Uraniei, sau in Palatul cu acelasi nume, sunt extrem de populare. Ei au abilitatea de a se intelege bine cu oamenii din jurul lor. Sunt foarte iubitori si loiali fata de cei pe care ii iubesc. Iubesc de asemenea sa calatoreasca, se simt cel mai bine in spatii multi-culturale, se lasa inspirati de frumusetile lumii si ii fascineaza diversitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De asemenea, cei nascuti in aceasta zodie au o latura mistica. Persoanele nascute in acest Palat sunt cu adevarat magice! Au inclinatie spre filozofie si au o cultura generala vasta.

Relatiile lor romantrice sunt neobisnuite si extrem de pasionale, de parca povestile lor ar fi file de romane.

Horoscopul ASTERIAN: Pan (2 decembrie – 14 decembrie)

Palatul lui Pan tine intre portile sale vibratia gloriei si a intelepciunii. Persoanele nascute in aceasta zodie vin pe lume cu o intelepciune inascuta. Sunt oameni minunati, impresioneaza prin cuvintele lor, prin viziunea matura si ineteligenta. Astfel, ajung sa fie foarte respectati in cadrul familiei si mai apoi grupurilor din care fac parte.

Ori de cate ori au nevoie in viata, persoanele din acest Palat pot invoca Puterea zodiei lor, cerand indrumare si claritate. Ei au potential incredibil de a depasi frica, de a gasi solutii eficiente la situatii care apar. Cei din Palatul lui Pan ii ajuta si pe ceilalti cu mare daruire, au inima mare si capacitatea lor de a oferi, pare un izvor nesecat. Acesti oameni sunt un dar pentru Umanitate.

Horoscopul ASTERIAN:  Hecate 15 (decembrie – 27 decembrie)

Acest Palat semnifica spiritul rational, logic. Persoanele din acest Palat sunt foarte practice, prefera ca lucrurile sa fie facute dupa niste reguli coerente si detesta ignoranta.

Acesti oameni au capacitati innascute de a fi lideri. De asemenea, reusesc sa se mentina tari din punct de vedere emotional, astfel incat pot lua „la rece” niste decizii eficiente.

Sunt persoane muncitoare. Muncesc din greu nu doar in domeniul activitatilor, lor ci muncesc cu dedicatie si sa isi cladeasca o familie, o relatie romantica sau de prietenie. Ei stiu ca pentru a avea rezultate, trebuie sa dai. Isi calculeaza astfel, fiecare pas spre reusita.

Horoscopul ASTERIAN: Ceto 28 (decembrie – 9 ianuarie)

Zeul marin Ceto aduce energia independentei si a frumusetii, in Palatul lui. Asa cum apa ne purifica ori de cate ori ne imbaiem, la fel, nativii acestei zodii, simt nevoia sa se imbunatateasca mereu si mereu. Sa evolueze. Sa se redescopere. Sa isi gaseasca potentialul si sa nu se lase batuti niciodata.

Acesti oameni au gratie si farmec. Stiu sa se indrepte cu usurinta catre telurile lor. Pot demonstra multa putere psihica si claritate. Iubesc sa iubeasca si sa fie iubiti.

Ii inspira calmitatea naturii si plimbarile lungi ii ajuta sa se reconecteze cu ei insisi, aceasta fiindu-le ce amai buna terapie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri