29 Februarie 2016 publicat în Horoscop 64 share-uri

Cele 27 de zodii ale zodiacului asterian influenteaza cele 12 zodii traditionale pe care le cunoastem. Acest sistem zodiacal a fost elaborat de catre Jade Sol Luna, in urma unor studii extinse de astrologie si mitologie greco-romana. Acest sistem de 27 de semne isi au astfel originea in mitologia antica si ne pot aduce o si mai mare claritate asupra particularitatilor noastre si potentialelor noastre calatorii si alegeri in viata.

Horoscopul ASTERIAN: Bacchus (30 august – 12 septembrie)

Bacchus reprezinta simbolul creatiei. El aduce unitate si provoaca creatia, la toate nivelurile existentei. Simbolul acestui Palat este un pat sau un hamac, sugerand relaxarea si odihna. Acest palat vorbeste despre casatorie.

Persoanele care fac parte din aceasta zodie se concentreaza mult pe norocul lor innascut. Acesti oameni sunt stralucitori si caracterizati de un optimism molipsitor. Ei iubesc viata de familie si astfel cei din Palatul sau Zodia lui Bacchus sunt bine-cuvantati cu o viata de familie reusita si cu copii buni. Sunt inclinati spre arte frumoase, astfel incat, aceasta zodie a dat lumii multi artisti de seama.

Acesti oameni au in general un bun-gust desavarsit. Iubesc tot ceea ce le aduce confort, relaxare si fericire.

Horoscopul ASTERIAN: Himeneu (13 septembrie  - 25 septembrie)

Acesta este al-12-lea semn al Zodiacului Greco-Roman. Himeneu era Zeul Casatoriei. Nativii nascuti in acest Palat sunt de asemenea inclinati catre viata de familie si tot ceea ce deriva de aici. Ei au nevoie de uniune, de siguranta pe care o familie iubitoare si un camin primitor, le ofera. Uneori, nevoia lor prea mare de comuniune, ii face sa ramana prinsi in relatii disfunctionale pe termen lung.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cei nascuti in aceasta Zodie sunt primitori si deschisi fata de oameni. Iar felul pozitiv prin care comunica cu oamenii, le aduce succes in parteneriate si in afaceri. Sunt diplomati desavarsiti si au un sistem de valori bine definit, de aceea inspira incredere si autenticitate.

Horoscopul ASTERIAN: Helios (Soarele) (26 septembrie-12 octombrie)

Simbolul acestei zodii este mana sau pumnul. Cei nascuti in aceasta zodie primesc capacitatea de a-si indeplini telurile. Zeul grec Helios, de altfel, este cunoscut pentru curajul sau. Era fermecator precum soarele si foarte intelept.

Persoanele nascute in acest Palat sunt inteligente, sunt fermecatoare si ii fac pe cei din jur sa se simta bine in preajma lor. Totusi, au dificultati atunci cand vine vorba de a-i ierta pe ceilalti.

De asemenea, cei nascuti in Palatul lui Helios sunt persoane foarte pricepute si talentate la orice fel de munca care implica lucrul cu mainile.

Horoscopul ASTERIAN: Vulcan (13 octombrie – 22 octombrie)

Vulcan a fost o veche divinitate romana, identificata de timpuriu cu Hefaistos din mitologia greaca. Vulcan, fiul lui Jupiter si al Iunonei, era considerat zeul focului. Vulcan este cel mai cunoscut mester al dinastiei zeilor greco-romani.

Palatul lui Vulcan este a 14- zodie a acestui horoscop. Persoanele nascute sub influenta acestui zeu sunt fascinante si se disting de multime prin ceea ce spun, fac sau gandesc. Adesea, aceste persoane arata foarte bine si cuceresc si prin aspectul fizic. Datorita inteligentei lor, au talente strategice si in dispute intelectuale isi construiesc cu maiestrie argumentele, adesea fiind imbatabili.

Au talente artistice pe care le folosesc mai degraba in viata de zi cu zi. Pot fi buni arhitecti sau designeri de bijuterie. Persoanele din Palatul lui Vulcan detesta superficialitatea si chiar si in relatiile amoroase, cauta legaturi de substanta.

Horoscopul ASTERIAN: Favonius (23 octombrie – 5 noiembrie)

Favonius era zeul grec al vantului de vest. Palatul lui Favonius este palatul aerului, vantului si brizei.
Persoanele nascute in acest Palat sunt deosebit de inteligente, meditative si profunde. Ei invata cu usurinta si dedicatie. Fiind patronati de Zeul Vantului, cei nascuti in aceasta zodie primesc calitatea unei gandiri iuti si capacitati de a se adapta cu usurinta situatiilor.

Sunt persoane sensibile si rezonabile cu care iti face placere sa ai o discutie. Au tendinta de a fi usor negativiste si prea melancolice, retragandu-se adesea in singuratatea lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri