Anul 2016 se anunta a fi unul incitant pentru fiecare dintre noi. Designul astral ne este favorabil, mai mult decat niciodata, chiar daca si noi trebuie sa muncim spre indeplinirea telurilor noastre insemnate. Afla cum va fi noul an din punct de vedere astrologic si in ce sector al vietii tale, astrele isi pun cel mai pregnant, amprenta.

Horoscop 2016 Capricorn: Un an al schimbarilor

Pentru persoanele nascute in Zodia Capricorn, anul 2016 va fi anul unui nou inceput in ceea ce priveste aspecte care tin de cariera. Este momenteul cand se deschide poarta catre drumuri mai luminoase, mai potrivite tie.

Vei incepe sa observi schimbari inca din luna martie, dar cea mai incitanta luna in ceea ce te priveste va fi septembrie, cand Jupiter se va muta in casa a 10-a pentru Capricorni si va provoca schimbari semnificative si benefice in viata ta.

Foto: Shutterstock; Photosani

Horoscop 2016 Varsator

Si in noul an 2016, Uranus, planeta ta, va juca un rol important, oferindu-ti noi experiente de viata din care vei avea de invatat.

De asemenea, noul an va fi benefic din punctul de vedere al relatiilor intime. Acesta este anul in care iti vei intari relatia de cuplu. Va fi un an cand vei stabili relatii mult mai profunde cu cei dragi si cand vei invatat sa pretuiesti darurile vietii si iti vei asculta chemarile inimii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 2016 Pesti

Va fi un an extraordinar pentru persoanele din Zodia Pesti, cand sub influenta lui Neptun, va veti redefini viata romantica.

Chiar daca nu aveti o lista de prioritati pentru noul an, iubirea este pe primul loc in ceea ce va priveste si astfel, viata amoroasa a Pestilor va fi incinsa. Va fi un an cand va veti defini mult mai clar cine sunteti, ce va doriti si cum ar trebui sa fie viata voastra.

Din Ianuarie si pana in septembrie va veti bucura de o perioada extraordinara pentru iubire. Din luna septembrie, chiar daca dragostea ramane totusi o prioritate, veti incepe sa va concentrati si asupra carierei si finantelor.


Iti recomandam si:
Horoscopul iubirii 2016: Top 3 cele mai norocoase zodii in dragoste


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri