Citeste horoscopul complet al lunii decembrie 2015 si vezi ce iti rezerva astrele pentru ultimele zile ale lui 2015:

Leu

Decembrie 2015 se contureaza pentru nativul Leu cu planuri pentru 2016. Incepi deja sa gandesti in perspectiva si sa iti faci lista cu prioritati si lucruri de facut in anul care vine. De asemenea, abilitatea ta de a comunica se transforma in unul din principalele tale atuuri atunci cand vine vorba de cucerirea audientei si a unei persoane care ti-ar putea fi partener nu doar profesional, ci si in viata personala. De asemenea, cu Venus care intra in casa a IV-a a familiei incepand cu 4 decembrie, dorintele si planurile tale coincid cu dorintele si planurile persoanei iubite si ale familiei. Este foarte posibil ca te gandesti cum sa iti (re)decorezi locuinta si sa pregatiti tot felul de bunatati. Sfarsitul lunii te gaseste cu casa plina de oaspeti si de invitati dragi tie.

Fecioara

Chiar daca esti single sau casatorita/ implicata intr-o relatie stabile, este practic imposibil sa nu simti influenta benefica si puternica a planetei Venus in luna decembrie. Carisma cu care te inzestreaza poate fi simtita mai ales in modul in care reusesti sa iti transmiti mesajele, dorintele si perspectivele celor din jurul tau. Daca esti single, acum este momentul perfect pentru a negocia debutul unei noi relatii sau de a cunoaste mai bine persoana care te atrage. Daca esti implicata intr-o relatie stabila, pregateste-te sa aduci in discutie subiectul banilor, insa intr-un mod calm si diplomat. Multi nativi primesc vesti imbucuratoare de peste hotare sau pot avea chiar parte de o vizita surpriza a unei rude stabilite in strainatate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Balanta

Chiar daca tanjeai dupa o luna mai linistita, decembrie 2015 nu se anunta deloc asa. Vei avea un parcurs dinamic si zile active, o buna parte a timpului tau concentrandu-se asupra imbunatatirii relatiei cu persoana iubita, dar si cu copiii (daca ai). Cu Marte chiar in semnul tau, ai multe planuri de pus in practica pana la sfarsitul anului asa ca trage aer in piept, inarmeaza-te cu initiativa si curaj si mobilizeaza-te astfel incat sa realizezi in timp util tot ce ti-ai propus. Evita insa excesele si incearca sa iti canalizezi energia inspre directia propusa pentru a evita epuizarea. Sfarsitul lunii iti poate aduce cheltuieli neprevazute!

Scorpion

Ai avut un an colosal, draga Scorpion, iar anul nu se putea incheia decat in acelasi ton. Cu luna noua de pe 11 decembrie, vei reusi sa iti canalizezi pozitiv toate resursele emotionale astfel incat sa stabilesti o conexiune puternica si stransa cu persoana iubita. Mijlocul lunii te tine ocupata cu lucruri minore si pregatiri pentru sarbatori asa ca lasi pe un plan secundar activitatile profesionale si te dedici preponderent activitatii de a darui. Mai mult, iti faci planuri pentru un revelion de zile mari, foarte probabil ca la munte sau undeva in strainatate. Nu intampini probleme de sanatate majore, ba chiar te afli intr-o forma fizica de zile mari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri