Descopera care sunt cele 3 zodii pe care Jupiter, Marele Benefic si planeta norocului, le influenteaza cel mai mult pe plan financiar in luna octombrie 2015. Descopera care sunt zodiile cu cel mai mult noroc la bani in aceasta luna:

Scorpion

O luna cu noroc pe plan financiar se anunta si pentru nativii Scorpion. Jupiter este de partea acestora printr-o conjuctura astrala favorabila, oferindu-le sprijin si protectie pentru a-si realiza obiectivele financiare. Uranus, de asemenea, iti influenteaza si el in bine sectorul muncii. Daca primul decan al lunii iti aduce noroc prin exprimarea a tot ceea ce inseamna creativitate, talent artistic, colaborari si interactiuni sociale, urmatoarele 2 decane atrag dupa ele oportunitati de cariera si contexte favorabile pentru progresul tau financiar.

Prin urmare, vei fi omul potrivit la locul potrivit. Castigurile tale, desi nu colosale la inceput, au posibilitatea de a creste treptat si de a-ti aduce multa satisfactie. Te afli intr-un flux de abundenta care te face sa ai aripi si care iti sporeste increderea in tine si in visurile tale. In sfarsit, iti poti urma visurile si poti investi in anumite lucruri la care visai de mult. De asemenea, intentionezi sa iti bucuri partenerul de viata, facandu-i un cadou sau o surpriza placute. Cu toate acestea, Saturn va intra in casa a doua a Scorpionului si va ramane aici pana in Decembrie 2017, ceea ce va atrage dupa sine o fluctuatie a castigurilor. Bani vor fi, dar este important sa ii gestionezi/ investesti eficient si intelept.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Foto homepage: Photosani / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri