Citeste horoscopul complet pentru octombrie 2015 si descopera cum sta cu dragostea, norocul, banii si sanatatea fiecare zodie in parte:

Horoscop Octombrie 2015 pentru zodia Capricorn

Ti se intampla multe lucruri bune in luna octombrie. Venus si Jupiter calatoresc in semnul Capricornului cu precadere in jurul datelor de 24-27 octombrie aducand cu ele oportunitati fericite pentru cariera ta. De asemenea, daca esti implicat in anumite procese sau chestiuni ce au de-a face cu legi si jurisdictii, vei avea castig de cauza. 10, 12, 15, 17, 23 sunt zilele cand vei avea cel mai mult noroc in acest sens. Pe plan sentimental, relatia cu sotul sau partenerul de viata va fi linistita si armonioasa in prima jumatate a lunii si mai dinamica in a doua jumatate a lunii. Anumite planuri pe care le-ati amanat pentru sfarsitul lunii sunt favorabile pentru evolutia amandurora. Nativii single au sanse mari sa isi cunoasca sufletul pereche prin intermediul educatiei si al studiilor, dar si al preocuparilor spirituale sau culturale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Horoscop Octombrie 2015 pentru zodia Varsator

Foto: Tatiana Kasyanova / Shutterstock

Starea ta de sanatate este infloritoare, iar energia ta este la cote maxime pana pe data de 23 octombrie. Cu toate acestea, octombrie va fi pentru tine o luna in care atentia ta se concentreaza asupra sanatatii. Iti faci teste medicale si analize de rutina pentru a te asigura ca totul este in regula. Pe plan profesional, promovarea este posibila. La fel de probabile sunt si cresterile salariale. Activitatile antreprenoriale sunt incurajate si ele, ba chiar au un mare potential de a fi fructificate in viitorul apropiat.

In ceea ce priveste dragostea, acest aspect poate fi ambiguu si confuz pentru o buna parte din nativii Varsator. Relatiile de dragoste ale Varsatorilor trec prin anumite teste, iar puterea sentimentelor va fi pusa la grea incercare. Soarele si Mercur te obliga insa sa preiei initiativa si fraiele destinului in propriile maini. Presiunea creata de acest aspect va fi una coplesitoare si te poate consuma emotional. Totusi, sfarsitul lunii octombrie si inceputul lunii noiembrie vin la pachet cu solutii viabile si sperante noi in dragoste. O parte din problemele relatiei tale care erau de natura legala sau materiala si care iti cauzau frustrare si suparare isi gasesc rezolvarea odata cu data de 9 octombrie. Nativii single pot cunoaste o persoana straina fata de care se vor simti puternic conectati.

Horoscop Octombrie 2015 pentru zodia Pesti

Cu o conjuctura astrala atat de puternica precum cea forma de Marte, Jupiter si Venus in casa relatiilor a Pestilor, luna octombrie nu putea fi decat una grozava pentru acesti nativi. Mai mult, Venus, planeta dragostei, intra in casa a 7-a a parteneriatelor pe 8 octombrie si iese pe 8 noiembrie, ceea ce aduce o evolutie fantastica si aspecte benefice exceptionale in tot ceea ce inseamna relatii. Circumstantele vor fi de asa natura incat iti poti gasi cu usurinta sufletul pereche in primele 2 saptamani ale lunii. De asemenea, nativii casatoriti sau aflati in relatii stabile se bucura de impliniri semnificative in cuplu si de momente frumoase. O buna parte din problemele voastre au fost rezolvate inca din luna septembrie, acum este momentul sa va bucurati de liniste, armonie si fericire in doi. Pe de alta parte, pe plan profesional, anumite colaborari de bun augur te pot aduce aproape de succes. O idee sclipitoare iti poate aduce renume si castiguri semnificative in scurt timp.


Foto homepage: Subbotina Anna / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri