Citeste horoscopul complet pentru octombrie 2015 si descopera cum sta cu dragostea, norocul, banii si sanatatea fiecare zodie in parte:

Horoscop Octombrie 2015 pentru zodia Balanta

Soarele, Uranus, Mercur si Venus nu trec intamplator prin semnul Balantei in luna octombrie. Chiar daca familia si caminul se vor afla in centrul preocuparilor tale in aceasta luna, asocierea acestor planete puternice aduce cu sine dorinta de a transforma spatiul intim si privat in ceva special. De aceea, te afli intr-o dispozitie de zile mari si toata creativitatea ta este investita inspre crearea unui spatiu emotional si spiritual care sa aduca vindecarea. Totodata, simti nevoia sa investesti in tine si in proiecte dragi inimii tale. In acest sens, vei primi sprijin din partea familiei mai ales in perioada 11-23 octombrie. Mai mult, persoana iubita iti pregateste o surpriza sub forma unei calatorii departe de grijile cotidiene. Conexiunea emotionala si spirituala dintre voi se va adanci.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Horoscop Octombrie 2015 pentru zodia Scorpion

Foto: Gokce Gurellier / Shutterstock

Octombrie se va dovedi a fi pentru tine o luna a relatiilor sociale. Comunicarea si socializarea vor reprezenta pentru tine inca de la inceputul lunii nu doar un prilej de bucurie si regenerare, dar si ocazia de a cunoaste o persoana interesanta fata de care simti si atractie puternica, dar si o conexiune inexplicabila. Incet, dar sigur, pentru nativii Scorpion single visurile de dragoste incep sa prinda un contur concret, dar magic. Pe de alta parte, pe plan profesional, charisma acestor nativi este una maxima. Pregateste-te sa stralucesti la propriu! Daca ai de tinut prelegeri sau discuri in fata unei audiente, ii vei cuceri pe toti prin puterea si impactul cuvintelor tale. Nativii casatoriti sau implicati intr-o relatie stabila trec intr-o noua etapa a relatiei lor mai ales in preajma Lunii pline de pe 27 octombrie care va pica in casa a 7-a a Relatiilor. Casatoria sau aducerea pe lume a unui copil sunt subiecte care vor sta pe buzele tale la sfarsitul lunii.

Horoscop Octombrie 2015 pentru zodia Sagetator

Octombrie vine la pachet pentru Sagetator cu o reorientare a prioritatilor si o schimbare radicala de perspective. Daca pana acum atentia iti era concentrata aproape exclusiv asupra vietii profesionale, iata ca luna aceasta prioritatea ta devine relatia cu partenerul de viata. Motivele sunt variate: fie o revelatie interioara, fie una exterioara cauzata de anumite probleme de sanatate ale persoanei iubite. Jupiter in conjuctie cu Marte si incepand cu cel de-al doilea decan al lunii octombrie si cu Venus se va asigura ca nivelul tau de energie va fi unul maxim pentru a atinge tot ceea ce ti-ai propus. Tot Venus este cea care creste sansele ca nativii single sa cunoasca persoana potrivita prin intermediul jobului. Exista posibilitate de a-ti intalni sufletul pereche in cadrul unui eveniment public. Iti recomandam insa putin mai multa atentia si prudenta in viata ta cotidiana pentru a evita incidentele neplacute. Nu da curs tendintei tale de a face excese.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri