Eclipsa de luna care a avut loc in dimineata zilei de 28 septembrie a provocat in sens metaforic, eruptia unui vulcan, in viata amoroasa a fiecaruia dintre noi. Eclipsa a adus cu sine provocarea schimbarii de atitudine cu privire la relatia noastra de iubire, mai multa actiune, mai mult romantism in unele cazuri, sau dorinta de a pune punct legaturii, in alte cazuri.

Foto: Dreamstime

Leu (23 iulie - 22 august)

Eclipsa de luna in Berbec din 28 septembrie a trimis realmente socuri in casa Ideilor Marete, Casa a 9-a, pe4ntru persoanele nascute in Zodia Leu. Ceea ce se traduce intr-o buna- dispozitie covarsitoare, pofta de a incepe proiecte noi, dar si relatii noi sau redinamizarea relatiilor amoroase actuale. Este bine sa profiti de aceasta energie vitala care se va manifesta inca, in perioada urmatoare. Gandeste-te bine la ce ai de facut in orice zona a vietii tale in care iti doresti schimbarea. Si… Actioneaza. Cu incredere!

Vei gasi multe satisfactii si impliniri. Vei afla ca energia pe care a adus-o cu sine eclipsa totala de luna, te insufleteste si iti da aripi. Ai curajul sa gasesti increderea de tine si in iubire, chiar daca in ultima perioada lucrurile nu au fost tocmai roz.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri