24 August 2015 publicat în Horoscop 308 share-uri

Trage un ravas care se potriveste zodiei tale si lasa-te surprins de ceea ce ce doreste sa iti transmita universul prin intermediul mesajului respectiv. Astfel, vei sti in avans la ce sa te astepti din partea destinului.

Sagetator

Ravas: Concentreaza-te asupra lucrurilor importante, restul va veni de la sine. Universul iti transmite sa nu te mai zbati impotriva curentului, ci sa te lasi purtat de cursul apei. Gaseste-ti mai intai linistea interioara si solutiile vor aparea in cel mai scurt timp.

Capricorn

Ravas: Nu costa si nici nu doare sa fii optimist. Poti sa plangi mai tarziu caci acum nu ai pentru ce. Universul iti transmite vesti bune si pozitive. Ceea ce acum ti se pare un capat de drum in curand se va dovedi cel mai bun lucru care ti s-a intamplat vreodata. “Cea mai sigura modalitate de a reusi este de a incerca inca o data”. (Thomas Edison)

Varsator


Ravas: Primesti o sansa de la univers chiar atunci cand nu mai sperai. Planifica, vizualizeaza si mergi pe mana destinului tau caci te afli pe drumul implinirii tale. De data aceasta, dragostea si banii se intersecteaza in palma destinului tau. Mai ai un hop mare, insa o sa-l depasesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pesti

Ravas: Norocul vine departe de casa, castigurile la fel. Cu putin noroc, ceea ce incepe ca o idee jucausa se poate transforma intr-o mica afacere profitabila. Piedici? Cu rabdare te faci mare. Determinarea iti va fi pusa la incercare. Treci testul, primesti oportunitati financiare.

Foto homepage: DwaFotografy / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri