26 August 2015 publicat în Horoscop 1715 share-uri

Fiecarui semn zodiacal ii corespund alte 6 semne compatibile pentru relatii, casatorii, prietenii si colaborari. Iata care sunt cele 6 compatibilitati pentru fiecare zodie:

Sagetator, Top 6 Compatibilitati

Sagetator cu: Varsator, Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator

Persoanele din Varsator se inteleg bine cu cele din Zodia Varsator si creeaza cupluri sau relatii de colaborare fructuoase. Pasionali devin in relatie cu Berbecii su Gemeneii dar si cu celelalte zodii asertive ca Leul si Balanta. Nu etse exclusa o relatie intensa si frumoasa si cu cineva din aceeasi zodie.

Capricorn, Top 6 Compatibilitati

Capricorn cu: Rac, Capricorn, Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara

Cei din Capricorn fac relatii superbe cu cei din Zodia Rac. Au o viziune asupra lumii care ii leaga, sunt la fel de verticali si cu un sistem de valori bine definit. Iubesc stabilitatea si lucrul bien facut. De asemenea, sunt foarte sensibili. O relatie intensa s-ar manifesta intre un Capricorn si cineva din Zodia Pesti. Vor crea impreuna un teritoriu al atractivitatii si creatiovitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Foto: Shutterstock/ Photosani

Varsator, Top 6 Compatibilitati

Varsator cu: Varsator, Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator

Relatia ce mai dinamica a Varsatorilor se va crea intre surati. Astfel, un Varsator se va intelege in mod ideal cu cineva din aceeasi zodie, datorita nivelului de energie ridicat si perspectivelor aparte pe care le vor impartasi. Vor sti sa creeze impreuna un echilibru de invidiat. Varsatorii se simt bine si in compania berbecilor, dar si Gemenilor.

Pesti, Top 6 Compatibilitati

Pesti cu: Rac, Capricorn, Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara

Cei din Zodia Pesti sunt emotionali, uneori dificili din acest motiv, dar cu o inima extrem de mare si gata sa ofere grija si atentie. Pentru ca Racii sunt la fel de sensibili, dar in acelasi timp itelegatori, Pestii creeaza relatii foarte frumoase cu acestia. Pestii se regasesc in companii frumoase si alaturi de cei din aceeasi zodie cu ei dar si Scorpion, Tuar sau Fecioara.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri