Descopera care sunt barbatii zodiacului care iubesc neconditionat!

Este in gentleman de moda veche ce pastreaza traditiile si obiceiurile stravechi in care mana unei doamne era sarutata in semn de respect, in care vorbele si tonul folosite intr-o discutie cu o adevarata doamna erau intotdeauna cele mai potrivite.

Atentia la detalii este un alt atuu al unui barbat rac in fata unei femei hotarate, asa ca acesta va reusi sa o surprinda adesea cand nu se asteapta cu surprize inedite.

Iubirea racului este neconditionata si infinita daca femeia ii asigura gradul de stabilitate emotionala de care acesta are nevoie, daca ii respecta dreptul la libertate si daca foloseste gesturi tandre si vorbe frumoase pentru a-l atrage spre ea de fiecare data.

Leu

Barbatul leu este unul dintre barbatii pe care fiecare femeie si-I doreste alaturi. Este un familist convins si un barbat respectuos in special cu doamnele. Stie sa le surprinda de fiecare data cand ele se ateapta mai putin, iar atentia la detalii il face un iubit desavarsit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iubirea pentru copii il determina sa fie un tata bun si iubitor, foarte grijuliu si mereu prezent in viata copiilor lui. Este sprijinul familiei si intotdeauna va lua greutatile asupra lui pentru ca ceilalti sa nu simta energiile negative.

Este un iubit sincer ce ii ofera toata increderea partenerei si pe care nu o insala pentru ca nu poate intelege acest concept. Este devotat si ii place stabilitatea, linistea si armonia in familie.

Pentru ca el sa fie ferict alaturi de partenera pe care si-a ales-o nu cere decat un pic de atentie si iubire sincera pentru ca toate celelalte lucruri sa vina apoi de la sine.

foto prima pagina: barbat indragostit, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri