5 Iunie 2015 publicat în Horoscop 80 share-uri

Celtii aveau obiceiul de a celebra ritmul naturii si erau atenti la mediul inconjurator, in functie de anotimpul pe care il traversau. Pentru ei, fiecare luna plina vorbea despre o personalitate anume. Ei au un zodiac al copacilor, unul al lunii si unul al animalelor. Zodiacul animalelor este bazat pe animalul care este cel mai proeminent intr-o anumita luna. Iata descrierea personalitatii fiecarui semn zodiacal, la celti.

Lebada (2 Septembrie – 29 Septembrie)

Sunt persoane evoluate din punct de vedere spiritual. Persoanele nascute in zodia celtica a Lebedei au standarde inalte si o eleganta greu de depasit. Au un simt aparte pentru tot ceea ce este frumos si de bun-gust. Lebada are o personalitate iubitoare si se poate dovedi a fi chiar pasionala in relatiile sale, in ciuda racelii aparente. Uneori exagereaza cu fixatia lor pentru detalii, dar tocmai acest aspect ii face pe oamenii nascuti in Zodia Lebedei sa obtina rezultate nemaipomenite in tot ceea ce isi propun.

Fluture (30 septembrie – 27 octombrie)

Acest semn zodiacal celtic denota multa frumusete si delicatete. Persoanele nascute in zodia Fluturelui adora sa se conecteze emotional cu oamenii, isi fac foarte usor prieteni noi. Nu se pot abtine sa nu isi manifetse farmecul personal, vrajind pe toti cei din jur. Iubesc sa viseze cu ochii deschisi, sa descopere noi idei si noi intelesuri. Sunt foarte empatici in mod natural. Si adora sa ii vada pe ceilalti ca se simt bine si se bucura de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


Foto: Shutterstock.com; femeie, lup

Lup (28 octombrie- 24 noiembrie)

Cei nascuti in zodia celtica a Lupului sunt persoane foarte deosebite. Sunt idealiste si neinfricate si nu se vor da niciodata in laturi din fata greutatilor. Ba vor face tot posibilul ca sa infrunte orice provocare cu multa intelepciune. Au o forta interioara incredibila, au multa determinare sa faca lucruri, sa vada ca totul in jurul lor se misca catre mai bine. Nici nu stii uneori de unde au atat de multa energie. Lupta pentru ei insisi, pentru familiile lor si nu se lasa niciodata batuti, fiind un adevarat exemplu de conduita si atitudine pentru noi toti.

Vulture (25 noiembrie – 23 decembrie)

Persoanele nascute in acest semn zodiacal celtic demonstreaza multa concentrare si determinare pentru a a obtine intodeauna ceea ce isi doresc. Adesea demonstreaza rezultate incredibile in orice domeniu in care activeaza. Sunt de asemenea persoane protective si foarte intelepte. Au un sens intrinsec al echilibrului interior si al integritatii. Sunt persoane foarte deschise si filosofice. Nu pot fi persuadate cu usurinta si isi manifesta inteligenta ascutita in tot ceea ce fac.

via wiccateachings.tumblr.com

Citeste si: Horoscopul AUREI ASTRALE: Ce culoare are aura ta?

Horoscop 2016: Previziuni astrologice complete pentru fiecare zodie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri